Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı’nın afiş çekimi bile ne kadar da farklı bir dizi olduğunu gösteriyor

Gönül Dağı’nın afiş çekimi bile ne kadar da farklı bir dizi olduğunu gösteriyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezon çok başarılı bir sınav veren Gönül Dağı dizisi milyonlarca hayranı etkilemeyi başardı. Dizinin başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan bulunuyor.

İkinci sezon için önce İstanbul’da kısa süren çekimler yapıldı, ardından da tüm ekip Eskişehir Sivrihisar’da yeniden bir araya geldi… Utku Ateş’in ikinci sezonda ekip de yer almayacağı da TRT1’in yeni sezon kadrosunu açıklayınca ortaya çıktı. Ancak diziye Serkan Kuru da dahil oldu…

Gönül Dağı dizisi ekibi yine yoğun bir tempoda ama yine eğlenceli bir şekilde çekimleri gerçekleştiriyor. Ekibin afiş çekimleri için bir araya geldiği anlarda da eğlenceli dakikalar yaşandı.

TRT1’in sevilen dizisinin afiş çekimlerinde yaşananların perde arkasının videosu yayınlandı. Gönül Dağı dizisinin bu görüntüleri bile ne kadar farklı ve özel bir yapım olduğunu anlatmaya yetiyor.

11 Eylül Cumartesi günü 31. yeni bölümü ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak olan diziyi hayranlar büyük bir heyecan ve merakla bekliyor.