Ana sayfa Dizi Fragmanları Ayrılık iddiası bulunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bu sefer güzel haber var!

Ayrılık iddiası bulunan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan bu sefer güzel haber var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında altı sezon yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, yedinci sezona hazırlanıyor. Milyonları etkisi altına alan dizinin yeni döneminde yine etkileyici bir hikaye olacak. Dizinin başrollerinden Ozan Akbaba’nın hikayeden ayrılma ihtimali de var.

Oyuncu ekip ile birlikte yola devam edeceğini söyledi. Ancak gelen kulis bilgileri yedinci sezonun başlarında İlyas Çakırbeyli karakterinin ayrılma ihtimalinin olabileceğine işaret ediyor. Bu konu henüz tam olarak netleşmedi ama bir ayrılık ihtimali var…

Oktay Kaynarca ise Hızır Çakırbeyli olarak yine fenomen bir karakter yaratmayı başardı. atv ekranına çok iyi reytingler alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ne zaman geri döneceği de merak konusu oldu.

Oktay Kaynarca, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncu, daha setin başlamadığını ve Eylül ayının ortası gibi bir araya geleceklerini söyledi. Kaynarca, “Hızlı başlar, hızlı bitiririz” diye konuştu.

Yaz ayının kendisi için güzel geçtiğini belirten Oktay Kaynarca, tüm mevsimleri sevdiğini ve ayırt etmediğini söyledi. Yeniden Özbekistan’a gitme durumu olduğunu belirten ünlü oyuncu, şayet tarihler uyar ise Taşkent’teki film festivaline gideceğini belirtti.