Ana sayfa Sosyal Medya İçimizden Biri dizisinin Havva’sı Özge Yağız’dan hayranlarına bir mesaj var!

İçimizden Biri dizisinin Havva’sı Özge Yağız’dan hayranlarına bir mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Marmaris’te çekimlerine devam edilen İçimizden Biri isimli dizi, Show TV’nin yeni sezon için hazırladığı iddialı yapımlar arasında bulunuyor. Bora Akkaş ile Özge Yağız’ı başrolde buluşturan dizinin hikayesi ve konsepti yönetmen Ersoy Güler’e ait…

İçimizden Biri dizisinde Havva ve Adam arasındaki büyük bir aşkı izleyeceksiniz. İrlandalı Hristiyan bir genç ile Havva’nın aşkı ailelerinin de olaya karışması ile çok farklı noktalara gidecek…

Yabancı damat benzeri bir yapım olarak ortaya çıkan İçimizden Biri dizisi 12 Eylül Pazar günü saat 20.00’da ilk bölümü ile başlıyor. Kanal 7’nin Yemin dizisinde parlayan Özge Yağız, geçen sezon Sol Yanım’da iyi bir performans sergilemişti.

Genç oyuncu yeni sezonda İçimizden Biri dizisinde yeteneklerini ortaya dökecek. Dizinin tanıtımı için kamera karşısına geçen oyuncu, hayranlarına şu mesajı verdi:

“İçimizden Biri için son 5 gün. Biz Marmaris’teyiz, keyifle, tam gaz çalışmaya devam ediyoruz. Kavuşmak için de sabırsızlanıyoruz. Görüşmek üzere, hoşça kalın.”