Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gönül Dağı dizisinin artık bir maskotu var! İşte sakar ama sevimli maskot!

Gönül Dağı dizisinin artık bir maskotu var! İşte sakar ama sevimli maskot!

tarafından ker_def

Gönül Dağı dizisinde sevimli bir sakar! Cemil Şahin’in canlandırdığı Behçet, dizinin maskotu oldu! Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan, bu sezonun en iyi ikinci reytinglerini alarak yoluna emin adımlarla devam eden dizinin adı Gönül Dağı… Hem tecrübeli oyuncular hem de gençleri bir araya getiren dizi, birçok ismin öne çıkmasını sağladı.

Gönül Dağı dizisinde sakarlıkları ile dikkat çeken ve izleyicilerin de ilgisini çeken Behçet karakterine Cemil Şahin hayat veriyor. Diziye sonradan katılan, ancak ilk andan itibaren samimiyeti ve içtenliğiyle büyük beğeni toplayan “Behçet”, sempatik birisi ve izleyici onu çok sevdi…

Gönül Dağı dizisinin artık bir maskotu var! İşte sakar ama sevimli maskot! 9

Hikayede oğulları ile kasabada fırtına estiren Mezarcı İlyas karakterinin oğlu olan Behçet, hem sevimli hem güzel yürekli birisi. Sakarlıkları ile meşhur olan Behçet’i dizinin maskotu olarak da kabul edenler var. Behçet karakterini keşfetmenin merakını artırdığını söyleyen genç oyuncu, şöyle konuştu:

“Behçet’i tanıdığım, onu oynadığım için çok memnunum. Anadolu karakteri olması, saflığı, sakarlığı, içinde kötü niyet olmaması Behçet’i keşfetmek merakımı artırıyor. Behçet’in sakarlıkları ve saflığı komediyi besliyor ancak ben onun yeteneğini merak ediyorum. Acaba en iyi yaptığı iş ile hayatını birleştirecek mi? Mutluluğunu, yalnızlığını telafi edecek mi yeteneği nedir ben de merakla bekliyorum.”

Gönül Dağı dizisinin artık bir maskotu var! İşte sakar ama sevimli maskot! 10

Geçtiğimiz bölümde Behçet karakteri kız kardeşi Asya gibi, abilerinin baskısına dayanamayarak evi terk etmişti. Behçet, babası Mezarcı İlyas’ı kaybettiğinde ise büyük üzüntü yaşamıştı. Kız kardeşi Asya’yı çok seven ve her zaman ona yardımcı olan Behçet, izleyicilerin de desteğini aldı.

Gönül Dağı ekibine katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Cemil Şahin, kendisini şanslı görüyor: “İlk sezondan itibaren seyirci ile gönül bağı kurmuş, dolu dolu paylaşımlı bir aile olabilmiş bir işin içine dahil oldum. Teşekkürün büyüğü başta ilk sezondan bu yana emeği geçen tüm oyuncu arkadaşlarım, kıymetli büyüklerimedir. Set ekibi, yapımcı, yönetmen, senaryo ekibine emekleri için ayrı ayrı teşekkür etmek gerek.

Gönül Dağı dizisinin artık bir maskotu var! İşte sakar ama sevimli maskot! 11

Seyirciyi ortak duygularda, çeşitli yaşamlardan bir dünya kurabilmiş, ekibi ve seyircisi ile bunu başarmış amacı olan güzel bir işe dahil olmak mutluluk verici… Seyirci ile bu kadar güzel bir bağ kurmuş bir hikayenin içinde anılar biriktirmek bana da çok iyi geldi.”

Eskişehir Sivrihisar’da çekimleri devam eden Gönül Dağı’nın vaktinin büyük bölümünü aldığını belirten Cemil Şahin, oyunculuk dışında hizmet sektöründe bir işletme sahibi olduğu için, çekimlerin dışında zamanını burada geçiriyor.