Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’daki Mahur gitti, Süslü Korkuluk’taki yeni imajı geldi! Alina Boz, saçlarını kısacık kestirdi!

Maraşlı’daki Mahur gitti, Süslü Korkuluk’taki yeni imajı geldi! Alina Boz, saçlarını kısacık kestirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın yetenekli isimlerinden birisi olan Alina Boz, ekranlara en son Burak Deniz ile başrolünde yer aldığı atv’nin Maraşlı dizisi ile gelmişti. Dizide oynadığı Mahur rolü ile Alina Boz büyük beğeni topladı. Burak Deniz ile ekran uyumu da sevilen Alina Boz, şimdilerde yeni dizisi ile gündemde.

Önce tv8’de yayınlanacağı duyurulan Süslü Korkuluk dizisinde rol alacağı öğrenilince hayranları tarafından bu haber coşkuyla karşılandı. Üstelik uzun süredir ekranlarda yer almayan Çağatay Ulusoy ile başrolde yer alacak olması da ayrı bir heyecan yaşattı.

Fakat OGM Pictures imzalı dizinin anlaşmazlığa düşülmesi nedeniyle tv8’de yayınlanmayacağı öğrenildi. Yapımcı ortaklar Onur Güvenatam ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun, Acun Ilıcalı ile anlaşamadıkları gündeme gelmişti. Sonrasında ise projenin bütçesinin çok yüksek olduğu ve bu nedenle de ekrandaki yayınının zora girdiği konuşuldu.

Maraşlı'daki Mahur gitti, Süslü Korkuluk'taki yeni imajı geldi! Alina Boz, saçlarını kısacık kestirdi! 9

Süslü Korkuluk dizisi için bir süre kanal arandı ve sonunda Netflix ile anlaşıldığı öğrenildi. Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstleneceği dizinin yeni adresi, iki başrol oyuncusunu ekranda görmek isteyenleri bir nebze üzdü ama dizinin rafa kaldırılmamış olması da bir başka sevindirici gelişme oldu.

İddialı projede Çağatay Ulusoy, bir modacıya hayat verecek. Gelinlik dikimi de yapan bir modacının, gelinlik diktiği bir kadına olan aşkının konu edileceği dizi için Alina Boz, imaj değişikliğine gitti.

Maraşlı'daki Mahur gitti, Süslü Korkuluk'taki yeni imajı geldi! Alina Boz, saçlarını kısacık kestirdi! 10

Oyuncunun kısa bir süre önce instagram hesabından yaptığı paylaşımlar büyük dikkat çekti. Mahur rolünde düz ve uzun saçlarıyla görünen oyuncu, saçlarını kısa küt kestirmiş ve kıvırcık haliyle yansıdı fotoğraflara.

“Yeni bir şey” notuyla yaptığı paylaşımlar, hayranlarından da büyük beğeni kazandı. Oyuncunun yeni imajı, beğeni topluyor sosyal medyada şu sıralar…

Maraşlı'daki Mahur gitti, Süslü Korkuluk'taki yeni imajı geldi! Alina Boz, saçlarını kısacık kestirdi! 11

Aralarında Cemre Baysel, Farah Zeynep Abdullah ve Rojda Demirer’in de meslektaşlarından da beğeniler geliyor oyuncuya.