Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sonra yeni bir dizi ile ekrana dönüyor!

Ve Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sonra yeni bir dizi ile ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin iddialı yapımlarından birisi olan Sefirin Kızı dizisi, ilk başladığı sezonda çok konuşulmuş, büyük dikkat çekmişti. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’i buluşturan dizinin ikinci sezon ortasına doğru Neslihan Atagül, Muğla’da yapılan çekimlerde rahatsızlandı ve diziye veda etti.

Oyuncunun bir süredir geçirgen bağırsak sendromu isimli bir rahatsızlığının olduğu ve doktorlarının da verdiği tavsiye sonrasında dinlenmesi gerektiği için diziye veda etmesi herkesi üzmüştü. Atagül, Muğla’dan İstanbul’a gelerek bir dizi test ve tedavi sürecine girmişti. Oyuncu şimdi sağlığına kavuştu ve yeni bir proje ile anılıyor.

Neslihan Atagül’ün tekrara ekrana dönmesini bekleyen hayranları için müjdeli haber kısa bir süre önce gündeme geldi. Atagül’ün Sefirin Kızı dizisinin ardından yine Star TV’de yayınlanacak bir başka dizi ile anlaştığı öğrenildi.

Ve Neslihan Atagül, Sefirin Kızı dizisinden sonra yeni bir dizi ile ekrana dönüyor! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bilgiye göre Neslihan Atagül, Gecenin Ucunda isimli bir dizide rol alacak. Aynı ismi taşıyan ve Peride Celal’in yazdığı kitaptan uyarlanacak dizi.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi için Neslihan Atagül’ün, şirketin patronu Erol Avcı ile anlaşmaya vardığı kulislere yansıdı. Senaryosunu güçlü kalemler Emre Özdur ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı dizi için titizlikle bir çalışma yürütüldüğü konuşuluyor.

Hayranları Neslihan Atagül’ün yeni dizisi için şimdiden heyecanlanmaya başladı. En büyük heyecan ise bu kez hangi ünlü erkek oyuncu ile partner olacağı. Yaz aylarında çekimlerine başlanacağı öğrenilen dizinin Eylül sezonunda da ekranda olması bekleniyor.

Dizide Atagül, kendisini çocuklarına adayan ve onları yeni bir hayata taşımak için de her türlü zevkten kendini mahrum bırakan Macide karakterine hayat verecek.