Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin dönüşü muhteşem oldu, final sahnesi yüreklere dokundu!

Gönül Dağı dizisinin dönüşü muhteşem oldu, final sahnesi yüreklere dokundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşan Gönül Dağı dizisinin ilk sezonu Haziran ayının başında tamamlanmıştı. İlk 30 bölümlük performansı ile yüreklere yerleşen ve geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanan dizinin dün akşam ise Kurban bayramı için özel bölümü izleyicilerle buluştu.

Birçok özel kanalın dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamak istemediği Bayram haftasında TRT1 Gönül Dağı Kurban isimli özel bölüm ile izleyenleri keyfini yerine getirdi ve ayrıcalığını da bir kez daha sergiledi… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide bir de usta halk ozanı Neşet Ertaş’ın “Neredesin Sen?” isimli türküsü vardı ki, dizi hayranları keyifle izledikleri bu özel bölümün son sahnesinde gözyaşları döktü…

Taner’in Dilek’e duyduğu özlemini yansıtıldığı, Neşet Ertaş’ın çocukların kalbine kadar girdiğine vurgu yapan sahnelerin yanı sıra, usta halk ozanının dillerden düşmeyen türküsü yine milyonlara gözyaşı döktürdü.

Sosyal medyada birçok kişi Gönül Dağı dizisinin ekibine teşekkür paylaşımları yaptı. Bayram günü çok keyifli anlar yaşadıklarını belirten dizi hayranları, tüm oyuncuların muhteşem bir performansa imza attıklarını belirterek övgülerde bulundu.

Dizi bölümlerindeki final sahnelerinin izleyicilerin içine ne kadar çok işlediğini belirten yorumlara da sosyal medyada rastlayabilirsiniz. Bir dizi hayranı final özel bölümün final sahnesinin kendisinde yarattığı hissiyatı şöyle yazdı: “Son sahneler beni o kadar etkiliyor ki, istemesem bile göz yaşlarım kendiliğinden dökülüyor, yine öyle oldu. Gönül Dağı gibi bir dizi gelmez, emeği geçen herkesin yüreklerine sağlık.”

Neşet Ertaş’ın sıklıkla dizide vurgulanması, ünlü halk ozanını sevenlere de güzel bir mesaj ve duygu seli oldu… Neredesin Sen? türküsü yine dillere dolandı ve Gönül Dağı dizisinin özel bölümü TRT1’e teşekkür mesajları ile sosyal medyada geniş bir yankı buldu.