Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin örnek genci Berk Atan bu defa kötü örnek oldu!..

Gönül Dağı dizisinin örnek genci Berk Atan bu defa kötü örnek oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Berk Atan, Gönül Dağı isimli TRT1 dizisiyle birlikte kısa sürede geniş kitleler tarafından tanınarak sevilen bir oyuncu haline geldi.

2012’de Best Model birincisi olduktan sonra oyunculuğa adım atan Berk Atan Güneşin Kızları isimli dizideki ‘Savaş’ karakteri ile tanındı. Yakışıklı oyuncu, Dayan Yüreğim ve Cennet’in Gözyaşları isimli dizilerde çok başarılı işlere imza attı.

Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi ise oyuncunun geniş kitlelere kendisini sevdirmesi ve büyük popülerlik kazanmasını sağladı. Dizide gençlere örnek olmaya çalışan ‘Taner’ karakteri  olarak izlediğimiz Berk Atan icatlar yaparak gençlere yol gösteriyor.

Gönül Dağı dizisinin örnek genci Berk Atan bu defa kötü örnek oldu!.. 7

Öte yandan oyuncunun cephesinden gelen bir haber, ‘Berk Atan bu defa kötü örnek oldu’ dedirtti. Ünlü oyuncunun 5 gün önce Tarabya’da alkollü bir şekilde otomobil kullanırken polis çevirmesine takılıp, ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı.

Habertürk  Gazetesi’nden Tolga Aslan’ın haberine göre; Berk Atan 5 gün önce Tarabya’da otomobiliyle seyir halindeyken polis çevirmesine takıldı.

Alkolmetreyi üfleyen Atan’ın, 77 promil alkollü olduğu öğrenildi. 30 yaşındaki oyuncunun ehliyetine polis tarafından el konuldu. Berk Atan’a, 1823 TL para cezası kesildi.