Ana sayfa Dizi Haberleri Arka arkaya ayrılıkların yaşandığı Teşkilat dizisinde neler oluyor?

Arka arkaya ayrılıkların yaşandığı Teşkilat dizisinde neler oluyor?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in sürükleyici dizisi Teşkilat, son birkaç haftada kaybettiği zirvedeki yerini geri almayı başardı. Aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizi başarıyla yayınına devam ediyor. Arka arkaya ayrılıkların yaşandığı dizinin perde arkası gelişmeleri merak yarattı.

Başrolü Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun gibi isimlerin paylaştığı Teşkilat dizisi birkaç hafta önce reyting birinciliğini en azılı rakibi Kanal D’de yayınlanan Yargı’ya kaptırmıştı. Ancak bu hafta Teşkilat tahtını geri almayı başardı ve yeniden birincilik sıralamasındaki yerini aldı.

Bu arada dizide arka arkaya yaşanan ayrılıklar soru işaretine neden oldu. Teşkilat’tan önce Mesut Akusta ayrıldı. Usta oyuncunun, canlandırdığı Mete karakterinin hikayesinin bitmesi nedeniyle diziden ayrıldığı belirtildi. Kimsenin beklemediği bu ayrılık tüm izleyiciyi çok üzdü.

Arka arkaya ayrılıkların yaşandığı Teşkilat dizisinde neler oluyor? 7

Ardından ajan Ceren karakterine hayat veren Ezgi Eyüboğlu’nun Teşkilat ekibinden ayrıldığı açıklandı. Eyüboğlu’nun aslında birinci sezonun ilk yarısında hikayeden ayrılacağı fakat karakter diziye çok yakışınca ömrünün iki sezon sürdüğü belirtildi. Senaryo nedeniyle hikayesi biten oyuncunun kaçıncı bölümde ayrılacağı ise yakında belli olacak.

Arka arkaya yaşanan bu iki ayrılık izleyicilerde soru işaretine neden oldu. Ancak bu iki oyuncunun ayrılığı tamamen senaryo gereği. Zaten reytinglerde çok başarılı olduğu apaçık ortada olan dizin önümüzdeki sezon da devam edeceğini tahmin etmek hiç zor değil.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlediği dizide ayrılıkların devam edeceği ortaya çıktı. Ancak bu ayrılıkların ardından yeni karakterler diziye katılmaya devam edecek. Ayrılıklar ve yeni karakterler Teşkilat dizisini ayakta tutan en önemli unsurlar.