Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu sette aşka geldi, modu değiştirdi!

Gönül Dağı dizisinin Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu sette aşka geldi, modu değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, tüm izleyici kesimleri tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor. Reytingleri çok iyi gelen yapım, cumartesinin en çok izlenen yapımı olmayı da sürdürüyor.

Hem duygusal hem eğlenceli sahneleri ile dikkatleri üzerine çeken Gönül Dağı dizisinde en çok sevilen yan karakterlerden birisi de Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan… Esprileri, kıvrak zekası, doğallığı ile beğenilen ve esprileri ile de büyük hayranlık uyandıran Ramazan, hem mimikleri hem sözleriyle de dizinin en neşeli ismi konumunda.

Cihat Süvarioğlu’nun harika bir performans ile hayat verdiği Ramazan karakterinin her hali izleyiciler tarafından büyük ilgi görüyor ve her hafta milyonlarca kişi de onun ne yapacağını, ne söyleyeceğini merak ediyor.

Asuman’a olan aşkıyla gönüllere de giren Ramazan, esprili sözleri ve tavırlarıyla da son dönemin akılda en çok kalan karakterlerinden birisi oldu. Cihat Süvarioğlu zaman zaman sette aşka geliyor ve set ekibini de bir hayli eğlendiriyor.

O anlardan birisinde Niğde Bağları isimli türküyü okuyarak kendince eğlenen oyuncunun bu halleri kameraya çekildi ve sosyal medyada da paylaşıldı.

Dizinin hayranları kısacık bu videoda bile gülümserken, “Bir anda modumu değiştiriyorsun Gönül Dağı” diye yorumlar yapıldı. Ramazan sahnelerinin artmasını isteyen dizinin takipçileri, “Sen de olmasan kime güleceğiz” diyerek da karaktere olan sevgilerini ifade ettiler.