Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin aykırı oyuncusunun şoke eden ayrılık kararı!

Sen Çal Kapımı dizisinin aykırı oyuncusunun şoke eden ayrılık kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akasya Durağı dizisinde canlandırdığı Zeyno karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Sitare Akbaş’tan başkası değildi. Bu karakter ile birçok izleyicinin hafızalarına yerleşen Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisinde Figen Yıldırım’a hayat verince hayranlarını fazlasıyla şaşırttı.

Çok aykırı bir karakter ile ekrana gelen, rockçı imajı ile de şaşkınlık yaşatan Sitare Akbaş, dizide iyi bir pozisyondaydı. Ancak Figen karakteri artık dizide olmayacak. Çünkü ayrıldı ve bir başka diziyle de hemen anlaşma sağladı.

Fifi lakabı ile dizide yerini alan Figen Yıldırım artık hikayede olmayacak. Çünkü Sitare Akbaş, kariyerine farklı bir şekilde devam etme kararı aldı. Oyuncunun instagram hesabından yaptığı ayrılık açıklaması da herkesi şoke etti. Sitare Akbaş’ın ayrıldıktan 2 hafta sonra Show TV’nin iddialı dizisiyle anlaştığının ortaya çıkması ise bir başka şaşkınlık oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin aykırı oyuncusunun şoke eden ayrılık kararı! 1

Sitare Akbaş, Sen Çal Kapımı dizisine şu mesajla veda etti: “Fifi’yi çok sevdim ve çok özleyeceğim. Müthiş bir ekiple neşe içinde çalıştım. Minnet doluyum. Yaşadığım her anına şükür ederek ve bir sürü dostla ayrılıyorum bu güzel maceradan. Gerçek bir efsaneydi… Bana kattığınız bütün güzellikler için her birinize binlerce teşekkür ederim. Ne mutluydu sizinle tanışmak ve sizinle çalışmak.

Benim canım Fifim bana öyle güzellikler kattın ki oynamaya doyamadım. Yeni yollarda yeni yolculuklarda görüşmek üzere. Hem ekibi hem seyircisi, seveni güzelliklerle dolu bu hediye için minnettarım. Yapımcıma, yönetmenlerime bana kattıkları her şey için teşekkür ederim. Kamera arkası ve önü bütün ekip arkadaşlarım ah size ne deyim, nasıl teşekkür edeyim.”

Sen Çal Kapımı dizisinin aykırı oyuncusunun şoke eden ayrılık kararı! 2

Sitare Akbaş, mesajında da belirttiği üzere Sen Çal Kapımı dizisinden güzel bir şekilde ayrıldı. Tüm ekip ile de hatıra fotoğrafı çektirerek, kariyerinde bir yolculuğu bitirdi ama yeni bir yolculuğa çıkmakta da hiç gecikmedi.

Sitare Akbaş’ı izleyiciler bundan böyle Ramo dizisinde görecekler. Oyuncunun canlandıracağı karakterin detayları da merakla bekleniyor.