Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi kritik bir konumda, bu diziyi kurban etmeyin!

Son Yaz dizisi kritik bir konumda, bu diziyi kurban etmeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Son Yaz dizisi, büyük başarılar elde etmeye çok müsait bir yapımdı. Ancak dizinin ne hikayesinin gücü ne oyunculuk başarıları ne de gerçekçi bir tempoda akan yapısı yüksek reytingler için yeterli olmadı.

Reytinglerde çok daha iyi noktada olması gerekirken, geçtiğimiz hafta yaşanan bir miktar düşüş de can sıkıcı oldu. Dizinin ortalamanın biraz üzerinde seyreden reytinglerinin bu hafta düzelmesi ve daha iyi sonuçlar elde edilmesi bekleniyor. Ancak düşme ihtimali de var ki, kimse bunu aklına getirmek bile istemiyor.

Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin Akgün – Yağmur sınavında çok başarılı işler çıkarttığı da bir gerçek. Bu iki karakter birbirine çok yakıştı ve 2021 yılının da en iddialı dizi çiftlerinden birisi oldu. Sosyal medyada ikilinin her hali gündem olmaya başladı. Ayrıca dizinin hayranları reyting sorunları yaşamak istemiyor ve “Bu dizi de reyting kurbanı olmasın” diye yorumlar yapıyor.

Ali Atay ve Funda Eryiğit’in de etkileyici performansları ile birlikte hak ettiğinden çok daha az ilgi gören Son Yaz dizisinin akıbeti merakla bekleniyor. Dizinin 5 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak 6. bölümden 2. fragman paylaşıldı. Canan, kızına Akgün ile görüşmesini yasaklıyor. Canan, Selim’den boşanmak istiyor ve mahkemede neler olacağı da merakla bekleniyor. İşte yeni bölümden yeni görüntüler ve özel bilgiler:

Peki Son Yaz dizisinin 6. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Canan, Akgün’ün gerçek kimliğini öğrenmiştir ve Selim’e çok kızgındır. Selim ve Akgün’ün gitmesini talep eden Canan, onlar gidene kadar çocuklarla beraber Emel’lere yerleşir. Selim, bir yandan Canan’ın boşanmak için tekrar harekete geçmesi, diğer yandan yaptığı operasyonun başarısız olması yüzünden çok gergindir.

Selim başarısız operasyonu tersine çevirmek için baskın yaptığı uyuşturucunun peşine düşer, Akgün’ün de yardımını ister. Akgün ise Soner’in sıkıştırmasıyla Latif’in yerini öğrenmek ve Selim’in olanları ortaya çıkarmasını engellemek zorundadır.

Yağmur, Akgün’ün kendisini öpmeye kalkmasını aklından çıkarmaya çalışırken aynı zamanda Akgün’den uzak durmaya çalışır. Ama Altay’ın annesinin kararından sonra kötü etkilenip ortadan kaybolması onu, yeniden Akgün’le yan yana getirir.