Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin Taner’i Berk Atan’ın sırdaşı eski partneri çıktı!

Gönül Dağı dizisinin Taner’i Berk Atan’ın sırdaşı eski partneri çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli TRT1 dizisinde başrolde yer alan Berk Atan, Gülsim Ali İlhan ile çok iyi bir uyum yakaladı.TRT1 ekranında ilk sezonu 30 bölüm süren dizinin ikinci sezonu da heyecanla bekleniyor. Şu sıralarda ekip tatilde ama yakında set başlayacak ve yeniden çekimler için yoğun bir tempo yaşanacak.

Yaz aylarında Selin Yağcıoğlu ile aşkıyla dikkatleri çeken Berk Atan, magazin gündeminde de ilk sıralarda yer alıyor. Oyuncu, son yılların en başarılı projelerinden birisinin başrolü olmasının yanı sıra sempatikliği ve yakışıklılığı ile de hayranlarının kalbine dokunuyor.

2013 yılında oyunculuğa başlayan Berk Atan, 2015-2016 yıllarında yayınlanan Güneşin Kızları isimli diziyle popüler oldu. Savaş karakterini canlandıran oyuncunun kariyerinde bu dizinin çok önemli bir yeri var. Dayan Yüreğim, Cennet’in Gözyaşları gibi iyi projelerden sonra Gönül Dağı’na başrol olan Berk Atan, son yılların en yetenekli ve başarılı isimlerinden birisi olarak kariyerini geliştiriyor.

Gönül Dağı dizisinin Taner'i Berk Atan'ın sırdaşı eski partneri çıktı! 7

Güneşin Kızları dizisinde Burcu Özberk ile partner olan oyuncu, rol arkadaşıyla çok iyi bir dostluk da kurdu. Diziden bu yana sürekli görüşen ve birbirlerine de destek olan ikili, adeta sırdaş konumuna geldi.

Şubat ayında iki ünlü isim bir araya gelmiş ve çektikleri sempatik video ile de çok konuşulmuştu. Burcu Özberk, Hakan Gence ile youtube sohbetinde Berk Atan ile olan dostluğuna değindi.

Özberk, sırdaş olduklarını da ifade etti ve birbirlerine sürekli destek olduklarını da söyledi. Romantik komedi dizilerinden sonra başlayan aşkları soran Hakan Gence, İlhan Şen ile bir aşk yaşanıp yaşanmayacağını sorguladı. Burcu Özberk, ise bu soruyu yanıtlarken eski partneri Berk Atan’dan örnek vererek, bugüne kadar romantik komedilerde böyle bir durum yaşamadığını şu sözlerle anlattı:

“Vallaha ben kaç tane romantik komedi yaptım, hiç aşk da yaşamadım. Hiç olmadı. Berk (Atan) çok yakın arkadaşım. Oturup tavla oynarız, bir şey olur konuşuruz, birbirimize mesaj atarız. Beni İstanbul’a geldiğinde ziyaret eder. Ben Eskişehirli’yim. Eskişehir’de Gönül Dağı’nı çekebiliyorlar. Bir kere gidebildim ama çok az kaldım. Sırf onu görmeye bile giderim. Her şeyi konuşuruz. Tam iki arkadaş gibi… Erkeklerle konuşurken bende öyle bir enerji vardır. Erkekler konuşmayı sever. Hem onlara fikir veririm. Kasılmazlar benim yanımda. Maskülen bir tarafım var. Onlarla erkek enerjisine geçebiliyorum. Mesela Çağlar (Ertuğrul) ile de öyle.. Hep böyle arkadaş ilişkim kalır insanlarla.”

Burcu Özberk, şu anda bir aşk yaşamadığını ve kalbinin boş olduğunu da sözlerine ekledi.