Ana sayfa Sosyal Medya Onur Bay’ın Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasının altındaki neden ortaya çıktı!

Onur Bay’ın Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasının altındaki neden ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterine hayat veren Onur Bay, Onedio’nn youtube kanalına katıldı ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı. 15 sezon boyunca dizide yer alan oyuncu, geçtiğimiz Haziran ayında sezon finalinde yapımdan ayrılmıştı. Tekin karakteri Almanya’ya gitti ve hikayesi de tamamlanmış oldu. Onur Bay, artık kendisine gelecek yeni proje tekliflerini değerlendirmek istiyor ve farklı roller canlandırmayı amaçlıyor.

Arka Sokaklar dizisine çocuk oyuncu olarak katılan Onur Bay, genç bir adam oldu ve yıllarca da ekran önünde birçok hayranının karşısında büyüdü. Sokakta kendisine Tekin ismi ile hitap edildiğini belirten Onur Bay, bazen kendi ismiyle de hitap edildiğini belirtti. Dizinin 15 yıldır devam etmesi nedeniyle karakteri izleyicinin çok benimsediğini anlatan Onur Bay, “Kendi kardeşleri falan görüyorlar, o yüzden samimi oluyor” dedi.

9 yaşında diziye başladığını belirten Onur Bay, daha 10’lu yaşlardan itibaren okulda çok popüler bir çocuk olduğunu ama bu popülerliği kullanan birisi olmadığını belirtti.

Kendisini ilk ünlü hissettiği anı da anlatan genç oyuncu, “Bir teyze benimle fotoğraf çektirmişti sokakta. O zaman ‘ben tanınıyorum’ dedim” şeklinde konuştu.

Onr Bay, farklı projelerde yer almak istediğini de gösterirken, Arka Sokakların kendisine bir engel olmadığını ama bu isteğini ertelemek durumunda kaldığını ifade etti.

Onur Bay, “15 yıl boyunca bir karakteri canlandırmak en büyük avantajı, artık sette çok yakın olduğumuz için çekimler çok rahat oluyor. 2 dakikaya bir sahne çekiyoruz. Ben lafımdan sonra ne karşılık geleceğini biliyorum. Avantajı bu. Dezavantajı şu, ben çok farklı şeyler yapmak istiyorum bir oyuncu olarak. Belki ona bir erteleme olabilir, bir engel demiyorum, o şeylerimi erteledim” açıklamasını yaptı.

Onur Bay anlaşılan yeni projeler yapmak, yeni karakterler canlandırmak için artık Arka Sokaklar dizisinden ayrılması gerektiğini karar vermiş olacak ki, bu erteleme döneminin bitmesini istemiş.

Onur Bay'ın Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasının altındaki neden ortaya çıktı! 1

Diziden ayrılan Figen Evren’in gidişinin kendisini çok etkilediğini de anlatan Onur Bay, “Dizideki annem öldüğü zaman çok üzüldüm. Gerçek hayatta da çok sevdiğim bir insan kendisi. Bir bağımız olduğu için, çok uzun yıllar çalıştığımız için onunla, çok etkilendim” dedi.

2006 yılından itibaren Suat karakteri ile Arka Sokaklar dizisinde rol alan Figen Evren, 2017 yılında ekipten ayrıldı. Tam 11 yıl boyunca dizide rol alan ve 447 bölüm ekiple birlikte bulunan Figen Evren, oyunculuk kariyerini de bitirmişti.