Ana sayfa Sosyal Medya İşte aşk itirafı! Burcu Özberk yapmam dediği her şeyi yaptı!

İşte aşk itirafı! Burcu Özberk yapmam dediği her şeyi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, normalde çok deli dolu birisi olduğunu ve naif, cici kız imajının kendisine uymadığını söyledi. İnsanların kendisini saf zannettiğini ama saf birisi de olmadığını ifade eden oyuncu, Aşk Mantık İntikam dizisindeki Eda karakterinde de kendisinden izler bulunduğuna değindi.

Dizilerin senaryosunu okurken hikayeyi sevmenin ve karakteri özümsemenin projeyi kabul etmesinde çok etkili olduğuna değinen oyuncu, romantik komedilerde her şeyin zaten belli olduğunu ama oyuncuların nüansları ile karakteri farklılaştırabildiğini ifade etti.

Aşk Mantık İntikam dizisinde de Esra karakterini kendisine benzettiğine vurgu yapan Burcu Özberk, “Aşk Mantık İntikam dizisinde karakteri karakteri kendime benzettim. Onun deli dolulukları, insanları gıcık etmeye çalışması. Mesela birisi beni gıcık etmeye çalışır, ben de onu gıcık ederim. Didişirim, bir şey yaparım, eğlenirim, şarkı söylerim. Anı değerlendirmeye çalışırım” diye konuştu.

Cici kız havasının bulunduğunu ve karakterinde böyle bir yön de bulunduğunu inkar etmeyen Burcu Özberk, ancak deli dolu tarafının gün geçtikçe daha çok ortaya çıkmaya başladığını anlattı.

Hayat ile mücadele ettiği için deli dolu tarafının son yıllarda daha çok öne çıktığını da anlatan oyuncu, “O yönümü daha çok ortaya çıkartıyor ki, daha enerji dolu olayım” diye konuştu.