Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisiyle ilgili rahatsız edici sinyaller geliyor!

Gönül Dağı dizisiyle ilgili rahatsız edici sinyaller geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinin 53. bölümü geride kaldı ve Cumartesi akşamları tüm kategorilerde birincilikler almaya da devam ediyor. TRT1’in gurur duyduğu dizinin son dönemin en önemli işlerinden birisi olduğu gerçeği de ortada.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye yönelik bazı rahatsız edici sinyaller ise hem sosyal medyadaki eleştirilerde hem de reyting sonuçlarındaki bir miktar gerilemede gizli… Gönül Dağı dizisi ilk sezonunda hem hüznü hem sevinci hem de umudu bir araya getirmişti. Birçok sahnesiyle duygulandıran dizi, bazı sahneleriyle de izleyenleri eğlendiriyordu.

İkinci sezonda ise dizinin biraz daha dram ağırlıklı olması dikkat çekiyor. Eğlenceli sahnelerin azalması, bazı karakterlerin gereksiz yere fazla süre alması gibi konular dizinin sadık izleyicileri tarafından eleştirilmeye başlandı. Bir ara ayrılıklar ile sinir bozan hikaye, daha sonra toparlandı ama ilk sezondaki gibi farklı duyguları yaşatan bir yapım olmaktan çıkarak, dram yönünün ağırlık kazanması ile eleştirilmeye başlandı.

53. bölümde de Sevilay Gültekin’in canlandırdığı Meryem karakterinin fazlasıyla öne çıkartılmasından izleyiciler rahatsız oldu. Gözünün açılması ile Meryem karakterinin ne yapacağını herkes çok merak etmişti. Ancak senaristler karaktere fazla süre verince, izleyiciler bundan pek de memnun kalmadı.

Gönül Dağı dizisiyle ilgili rahatsız edici sinyaller geliyor! 7

Bazı dizi hayranları, “Meryem Dağı dizisi izledik” diye eleştiriler yorumlar yapıyor. Dizinin reytinglerinde bir miktar gerileme yaşandı ve bu çok büyük bir anlam taşıyor. Kuruluş Osman’dan sonra en iyi ikinci reytingleri alan dizi olan Gönül Dağı, Yargı dizisi tarafından geçilebilir… O yüzden de reytinglerdeki küçük düşüşler bile en çok izlenen dizi istatistiğinde önemli bir sıralama düşüşü anlamına gelebilir.

Gönül Dağı dizisi senaristlerinin dramdan biraz uzaklaşıp ilk sezondaki ortama geri dönmesini bekleyen dizi hayranları, Cumartesi akşamları hikayeyi seyretmeye ve büyük destek vermeye devam edecektir.