Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Somer’in tavrı hikayedeki kötülükleri geri plana atacak!

Üç Kız Kardeş dizisinde Somer’in tavrı hikayedeki kötülükleri geri plana atacak!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında dram ve gözyaşı dolu bir dizi daha izleyicilerle buluştu. Camdaki Kız, Sadakatsiz ve Yargı isimli güçlü dram yapımlarının yanında şimdi de Üç Kız Kardeş ile izleyiciler ekran başında gözyaşı döküyor.

Dizi hayranlarının çok etkileyen hikayesi ile dikkatleri çeken Üç Kız Kardeş’in çekimleri Ayvalık’ta yapılıyor. İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin başrolünde de yine İclal Aydın’ı görüyoruz. Reha Özcan, Özgü Kaya, Berker Güven, Almila Ada ve Melis Berberoğlu dizinin en etkili karakterlerine hayat veriyor.

Berker Güven’in canlandırdığı Somer karakteri, sevmeden evlendiği bir kadın ile yeni bir hayata atılmanın deneyimini yaşıyor. Somer’in Türkan’a önce uzak durması ve sert tavrı izleyicileri rahatsız ederken, yeni bölümde kadına şiddet görüntüleri en azından biraz azalacak.

Somer, Türkan’daki güzellikleri fark ederek ona yaklaşmaya başlayacak. Kadına şiddet konusunun dizinin alt metinlerinden birisi olduğu gerçeğini ilk bölümde görmüştük. Toplumun kanayan yarası olan bu şiddet konusunda farkındalık oluşturmak amacı da taşıyan dizinin hikayesinde Somer karakteri birçok kadını etkileyecek.

Rüçhan’ın baskılarına sessiz kalan Türkan, Somer’le yakınlaşıyor. Somer, Mine’den uzak kalırken Türkan’ın güzelliğine kapılıyor. Somer ile Türkan yakınlaşmasının izleyicileri mutlu edeceğini ama Rüçhan’ın yapacaklarının ise büyük kızgınlık yaratacağını söyleyebiliriz.

Diğer tarafta Dönüş, okulda fenalaşarak bayılıyor ve Derya ile Sadık Dönüş’ü o halde görünce şoke oluyorlar.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!