Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı hayranları için TRT1’in yeni kararı büyük şok!

Gönül Dağı hayranları için TRT1’in yeni kararı büyük şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin şimdiye kadar 21 bölümü yayınlandı. Her bölümü büyük ilgi gören yapım, reytinglerde de çok iyi sonuçlar aldı. Dizinin hikayesi ve karakterleri çok beğenildi ve hemen her hafta da izleyiciler heyecanla yeni bölümü bekliyor.

Ancak TRT1’in yeni kararı dizi hayranlarını bir hayli üzecek… Gönül Dağı dizisinin 22. yeni bölümünün önümüzdeki hafta ekrana gelmeyeceği ortaya çıktı. Dizi için yayınlanan 22. bölüm fragmanında yayın tarihi olarak 3 Nisan Cumartesi günü gösteriliyor. Yani dizi 27 Mart Cumartesi akşamı yok.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı diziyi her hafta heyecanla bekleyen dizi hayranları için alınan bu karar büyük şok oldu… 2 hafta yeni bölümü izlemek için beklemek durumunda kalacak olan hayranlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarla senariste ve yapım ekibine takdirlerini de iletiyor.

Dizi hayranları, “Sonunda adam gibi bir dizi izliyoruz. Bu senarist ve yönetmen aklı başında kişiler. İlk defa bir diziyi bu zamana kadar edeple getirdiniz. Bundan sonra da böyle götürün, her şey mükemmel” diye yorum bıraktı. Birçok dizi hayranı da benzer görüşte ve bunu dile getiren binlerce mesajı sosyal medya platformlarında bulabilirsiniz.

İşte 3 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin 22. bölüm fragmanı:

Dizinin oyuncu kadrosunda sanat dünyasının usta isimleri Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.