Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde yakıcı gerçek sonunda ortaya çıktı!

Maraşlı dizisinde yakıcı gerçek sonunda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Bu sezonun ilgi gören dizilerinden birisi de pazartesi akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Maraşlı dizisi. Burak Deniz ile Alina Boz ikilisini çok beğenen dizi hayranları, Celal ile Mahur çiftinin uyumuna adeta bayılıyor… İkilinin çok iyi bir dizi çifti olduğunu düşünenler, sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla bu ikiliyi en popüler dizi çifti olarak gündemin ilk sırasına taşıdı.

Somera’nın yaptığı en popüler dizi çiftleri araştırmasında Mahur ile Celal çifti 3 milyon 898 bin ileti ile birincilik kürsüsüne oturdu. Bu ikili diğer bütün dizi çiftlerine adeta fark attı. Maraşlı dizisinde ise izleyicileri heyecanlı bir bölüm bekliyor.

Necati ile Savaş’ın intikam oyununda Celal tüm gerçekleri Mahur’a anlatmak zorunda kalacak. Yakıcı gerçek Mahur için büyük bir şok olacak. Necati’yi neden vurduğunu soran Mahur’a Celal’in yanıtı “Çünkü senin abin bir hain” şeklinde oldu.

Aziz ve İlhan’ı da tutsak alan Necati, Maraşlı karşısında ne yapacak merakla bekleniyor. atv’nin sevilen dizisinde son dönemde reytingler gerilemeye devam ediyor. Yeni bölüm fragmanı oldukça heyecanlı anların yaşanacağını gösteriyor. Bakalım Maraşlı dizisi 10 Mayıs Pazartesi akşamı 17. bölümü ile reytinglerini yükseltebilecek mi?

İşte 17. bölümden ilk fragman: