Ana sayfa Sosyal Medya Şahin Irmak’tan hem yeni dizi hem yeni imaj!

Şahin Irmak’tan hem yeni dizi hem yeni imaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çok Güzel Hareketler Bunlar projesiyle yıldızını parlatan isimlerden birisi de Şahin Irmak… 2002 yılında oyunculuğa başlayan Irmak, Aliye dizisindeki İlknur karakteri önemli bir deneyim yaşamıştı… Sonrasında Çok Güzel Hareketler Bunlar projesi ekrana geldi ve tüm ekip arkadaşları ile birlikte Şahin Irmak da popüler bir ünlü oldu.

Hem sinema hem de dizi dünyasında çeşitli projelerde yer alan Şahin Irmak, en son izleyicilerin aklında Jet Sosyete dizisindeki Talip karakteri ile kaldı. O günden bugünlere ise oyuncu da büyük bir imaj değişimi yaşanıyor… Şahin Irmak son dönemde instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda uzun saç, sakal ve bıyıkları ile dikkatleri çekiyor.

Şahin Irmak'tan hem yeni dizi hem yeni imaj! 8

Ölüm Kime Yakışır isimli dijital dizi projesinde de yer alan oyuncu, Jet Sosyete’nin ardından yeniden ekranlara dönüş yapacak. Şahin Irmak’ın anlaşma yaptığı yeni dizi Yalancı… The Liar uyarlaması olarak öne çıkan dizide etkileyici bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Murat Kılıç ve Gizem Erman Soysaldı’nın kadrosunda yer aldığı Yalancı dizisine en son katılan isim de Şahin Irmak oldu…

Şahin Irmak'tan hem yeni dizi hem yeni imaj! 9

Oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda ise farklı imajı ile hayranlarını şaşırtmayı sürdürüyor.Şahin Irmak’in yeni dizisinde nasıl bir imaj değişimi yaşayacağı da merak edilen bir başka konu oldu. Hülya Gezer’in yönetmenliğini yapacağı ve Show TV’de yayınlanacak olan Yalancı da ünlü oyuncu ana karakterlerden birisine hayat verecek.