Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı seti bir Hababam Sınıfı değil ama en az onun kadar samimi!

Gönül Dağı seti bir Hababam Sınıfı değil ama en az onun kadar samimi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, son yılların en iyi projelerinden birisi olarak başarılarına yenilerini ekliyor… Reytinglerini hala artırmaya devam etmesi, projenin ne kadar çok ilgi çektiğini anlatması bakımından yeterli bir gösterge…

Gülsim Ali İlhan ile Berk Atan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin genç isimleri fazlasıyla öne çıkıyor. Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Nazlı Pınar Kaya, Eser Eyüboğlu gibi oyuncular hem hikayeleriyle hem de setteki eğlenceli görüntüleri ile kalpleri kazanmaya devam ediyor.

Türk filmlerini sevenler Hababam Sınıfı projesindeki eğlenceden daha çok samimiyetin çok güzel yansıtıldığını söylüyor. Gönül Dağı dizisinin setine bakanlar da benzer bir samimi tablo görebilirler.

Zaman zaman sosyal medya platformlarında yayınlanan kamera arkası görüntülerinde, oyuncuların birbirleri ile ne kadar güzel kaynaştığı gözler önüne seriliyor.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizi, yoğun temposuna ve soğuk havaya rağmen neşeli bir ortamda çekiliyor.

Gönül Dağı dizisinin setinde oluşan bu neşeli ortam ve aile bütünlüğü havası da hikayenin kendisini çok olumlu etkiliyor. İzleyicilerin diziyi bu kadar çok sevmelerinin altında da işte bu samimiyet yatıyor.

Gönül Dağı dizisi bir Hababam Sınıfı değil belki ama bu efsane filmdeki samimiyete benzer bir ortamı bu dizinin setinde de bulmanız mümkün.