Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, Akkız’ın Destan dizisindeki aksiyon dolu sahneleri için çok çalışıyor!

Ebru Şahin, Akkız’ın Destan dizisindeki aksiyon dolu sahneleri için çok çalışıyor!

tarafından kadir kadir

Televiyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Ebru Şahin, Atv’de yayınlanan Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Dizi bu sezonun en beğenilen projeleri arasında yer alıyor. Kısa bir sürede pek çok hayran kazanan dizinin bu başarısında başrol oyuncularının payı büyük.

Hercai dizisinde yaptığı büyük çıkışın ardından Destan dizisiyle başarısını perçinleyen Ebru Şahin emeklerinin karşılığını almaya devam ediyor. Kadınların da aksiyon dünyasında güçlü bir duruşla var olabileceklerini gösteren Ebru Şahin, sergilediği performansla seyircileri adeta büyülüyor.

Ebru Şahin, Akkız’ın Destan dizisindeki aksiyon dolu sahneleri için çok çalışıyor! 8

Atv İç Yapımlar’ın Dizi Dizi programında konuşan başarılı oyuncu diziye ve karakterine dair açıklamalarda bulundu. Aksiyonlu sahneleri için özel bir çalışmalar yaptığını ve emek verdiğini söyleyen Ebru Şahin şunları söyledi;

“Aslında Akkız için tamamen hocalarımızla birlikte farklı bir teknik geliştirdik. Daha önce kimsenin kullanmadığı ya da bu şekilde kombine etmediği Akkız’a özgü dediğimiz çok fazla hareket var. Bu anlamda mutluyum ve şanslı hissediyorum. Hem ilk defa yapılan şeyleri yapıyorum hem de bir kadın karakter tarafından bunları sunuyorum.”

Ebru Şahin, Akkız’ın Destan dizisindeki aksiyon dolu sahneleri için çok çalışıyor! 9

Destan dizisi pek çok yönüyle oldukça etkileyici bir yapım, özellikle izlemeye doyamadığımız dinamik ve aksiyon sahneleriyle izleyicide etkileyici bir iz bırakıyor. Bu başarının sırrı sorulduğuysa; “Yeni teknikler her zaman, her gün öğreniyorum. Aksiyon sahneleri öncesinde provalarımız oluyor. Ne yapabiliriz ne katabiliriz? Daha iyi görselleştirebiliriz diye çalışıyoruz. Çalışmalarımız sürekli devam ediyor.” ifadesini kullandı.

Spor bilimleri mezunu olmasının ve tarihe duyduğu merakının da avantajını kullanan Ebru Şahin en zorlandığı şeyin “Hareket etmeyi çok sevdiğim için aksiyon sahnelerinde çok zorlanmıyorum. En çok zorlandığım şey; kendimle savaşım oluyor, hep daha iyisini aktarabilmek için…” dedi.