Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı veda ederek gitti ama arkasında bu güzellikleri bıraktı!

Gönül Dağı veda ederek gitti ama arkasında bu güzellikleri bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Gönül Dağı dizisi bu sezonun başarılı projelerinden birisi oldu. Cumartesi akşamlarına damga vuran TRT1 dizisinde Anadolu insanına özgü yönlerin ortaya konulması ve çok da başarılı bir kurgu yapılması izleyicileri de ekrana kilitledi. Gönül Dağı dizisinde hem hikaye hem oyunculuk performansları hem de müzikler izleyicilerin gönlünü kazandı.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizide her karakter ayrı bir hikaye ile geldi ve birbirinden farklı ve derinlikli hikayeler de izleyicileri ekrana çekti… Gönül Dağı dizisinin muhteşem başarısının altındaki önemli etkenlerden birisi de ekibin çok uyumlu çalışmasıydı.

Bir sezonu tamamlayan Gönül Dağı dizisi 30. bölümü ile birlikte geçtiğimiz hafta ekrana veda etti. Tabii ki bu veda yaz arası olacak. Gönül Dağı ikinci sezonu ile Eylül ayından itibaren yeniden TRT1 ekranlarında güzel maceralara izleyicileri götürecek.

Gönül Dağı dizisinin çekimlerinde ekibin ne kadar eğlendiğini ve birbirleri ile ne kadar uyumlu çalıştıklarını kamera arkası görüntülerinden bile anlayabilirsiniz.

Dizinin ilk sezonuna ait çekimlerde yaşanan kimi anlar kamera arkası görüntüleri olarak sosyal medyada paylaşıldı. İzleyiciler ekibin bu azmine, sette yaşanan hoş anlara bayıldı. İşte o görüntüler: