Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın Ada Masalı’nı bekleyenler haksız değil, yaz döneminin en iyi projesi olabilir!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın Ada Masalı’nı bekleyenler haksız değil, yaz döneminin en iyi projesi olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında en az 8 dizinin olacağı biliniyor… Daha da sayı artabilir… Bu yapımlardan birisi de Ada Masalı… Dizinin oyuncuları ilk buluşmayı gerçekleştirdi. Okuma provalarından sonra çekimler de başlıyor… Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin muhteşem bir uyum yakaladığı da daha gelen ilk görüntülerden bile anlaşılıyor.

Zümrüdüanka’dan sonra dinlenme fırsatı bulan Alp Navruz, kendisine gelen birçok proje arasında Ada Masalı’nı seçti ise, bunun anlamı yine çok başarılı bir hikaye tercihinde bulunduğudur. Zira oyuncu derinlemesine karakterini ve hikayeyi incelemeden ve başlangıç ile sonuç noktalarını tam olarak görmeden hiçbir projeyi kabul etmiyor..

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın Ada Masalı'nı bekleyenler haksız değil, yaz döneminin en iyi projesi olabilir! 8

Alp Navruz, kabul ettiyse ve Ayça Ayşin Turan gibi son dönemin bir başka yıldızı da partneri olduysa Ada Masalı dizisinin yaz ekranının en iyi yapımlarından birisi olmasına tüm hayranlar kesin gözüyle bakıyor.

Zaten Alp Navruz, bugüne kadar canlandırmadığı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacağını söyleyerek de heyecanı iyice yükseltmişti. Oyuncu, rolü hakkında detay vermedi ama çok güzel bir hikayenin izleyicileri beklediğini belirtmesi bile yeterliydi.

Romantik bir konusu bulunan ve yaz ayına damga vuracağına kesin gözüyle bakılan Ada Masalı, bir Ay Yapım projesi…

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın Ada Masalı'nı bekleyenler haksız değil, yaz döneminin en iyi projesi olabilir! 9

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizinin Haziran ayı içinde ekranda olması da kesin…

Ali Bilgin yönetmenliğindeki yeni dizisi ‘Ada Masalı’nın oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor: İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener.

Senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak dizi büyük bir merak ve heyecan uyandırdı.