Ana sayfa Dizi Haberleri Kazara Aşk dizisi güzel hisler uyandırdı, başaracak gibi duruyor!

Kazara Aşk dizisi güzel hisler uyandırdı, başaracak gibi duruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yaz ekranı için hazırladığı Kazara Aşk dizisi fragmanları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yakında izleyicilerle buluşmasını beklediğimiz dizinin yapımcısı Koliba Film… Senaryosunu Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu’nun yazdığı Kazara Aşk dizisinde Sadullah Çelen de yönetmen koltuğunda oturuyor.

Gaziantepli zengin bir ailenin yakışıklı veliahtı Civan ile üniversite eğitimi tamamladıktan sonra aşık olduğu adamla evlilik hayali kuran Artvinli Şimal’in hikayesini Kazara Aşk dizisinde izleyeceksiniz.
Farklı kültürlerde yetişen iki gencin kesişen yolları ve yaşanacak komik olayların da etkisiyle Kazara Aşk dizisi yaz ekranın dikkat çeken dizilerinden birisi olacak.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizinin dikkat çeken detaylarını değerlendiren bir yazı kaleme aldı. Ümit Kantarcılar ile Sude Zulal Güler ikilisinin başrolünde yer aldığı Kazara Aşk dizisinin kadrosunda dikkat çeken isimler bulunuyor.

Kazara Aşk dizisi güzel hisler uyandırdı, başaracak gibi duruyor! 7

İşte Anibal Güleroğlu’nun diziyle ilgili yaptığı değerlendirme: “Çok yakında izleyiciyle buluşacak olan ‘Kazara Aşk’ta mizah gücü yüksek oyuncuların olmasını diziyi öne çıkartan detaylar arasında sayabiliriz. Çünkü romantik komediler kişilere odaklı olmaktan ziyade ‘ekip işi’ özelliğinde! Bundan dolayı ilgi görmeleri de, birbirini tamamlayan karakterlerin kayda değer biçimde yapılandırılmasına bağlı oluyor genelde. ‘Kazara Aşk’ bunu başaracak gibi duruyor.

SONUÇTA DİYECEĞİM O Kİ; Çocuklarını ısmarlama eşlerle evlendirme emellerindeki ailelerin dayatmacılığını, gerçek aşkların ısmarlama değil de kazara başa gelebileceği mantığıyla buluşturup mizahı romantizme katık eden ‘Kazara Aşk’ yaz sezonunu renklendirecek ve aşkın dürüstlükle yaşanacak duygu yönü üstüne yoğunlaşmamızı sağlayacak türden bir yapım niteliğinde. Lakin beşer şaşabilir. Tanıtımlar da bazen yanıltıcı olabilir. Üstelik aşka odaklı dizi bolluğunda ekrandaki aşkın adının ‘Kazara Aşk’ olabilmesi de aşkı, kalple görenlere bağlı!”

Bu arada hatırlatalım Kazara Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler de bulunuyor: Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz.”