Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın güzel oyuncusu Gülsüm Ali İlhan’ın doğum gününde hayranlarından bir isteği var!..

Gönül Dağı’nın güzel oyuncusu Gülsüm Ali İlhan’ın doğum gününde hayranlarından bir isteği var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı ‘Dilek’ karakteriyle gönüllerde taht kuran güzel oyuncu Gülsüm Ali İlhan bugün 27 yaşına bastı.

Oyuncu, doğum gününde takipçilerinden Kansersiz Yaşam Derneği’ne destek olmalarını istedi. Gülsüm Ali İlhan instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarına şu sözlerle seslendi;

“Merhabalar, 18 Şubat benim doğum günüm. Yeni yaşımın gelişi bu sene her zamankinden farklı olsun diliyorum. Sizlerden, iyilik yapıp birlikte iyileşmek için bana yardım etmenizi istiyorum.@iyilikpaylas platformu üzerinden @kansersizyasam için kampanya açıp doğum günümü bağışladım. Bana hediye olarak göndereceğiniz destekler sayesinde güldürebileceğimiz çocuklar için; şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinize çok sevgiler…”

Gönül Dağı'nın güzel oyuncusu Gülsüm Ali İlhan'ın doğum gününde hayranlarından bir isteği var!.. 7

Gülsüm Ali İlhan, Bulgaristan’da yaşayan Türk bir ailenin kızı olarak 18 Şubat 1995’te Bulgaristan’ın en büyük 5. şehri Rusçuk’da doğdu. 16 yaşında Türkiye’ye gelen güzel oyuncu, 2012 yılında rol aldığı San Yaz Balkanlar 1912 adlı dizi ile ekran yolculuğuna başladı.

Çok iyi Türkçe bilgisinin yanı sıra iyi derecede Bulgarca, İngilizce ve Japonca’da bilen oyuncu, bugüne kadar aralarında, Payitaht Abdülhamit, Diriliş Ertuğrul ve Seddülbahir 32 Saat’in de aralarında bulunduğu çok izlenen yapımlarda rol aldı. Gülsüm Ali İlhan, Berk Atan ile birlikte rol aldığı Gönül Dağı’nda ilk baş rolünü oynuyor.