Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı’nın perde arkası görüntüleri, dizinin kendisinden daha eğlenceli!

Gönül Dağı’nın perde arkası görüntüleri, dizinin kendisinden daha eğlenceli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin çekimlerine Eskişehir ilinin Sivrihisar ilçesinde devam ediliyor… Gülsim Ali İlhan ile Berk Atan’ın başrollerinde yer aldığı dizide hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları bir arada görüyoruz.

Gençlerin kariyer gelişiminde büyük fayda sağlayan Gönül Dağı dizisi sayesinde bazı isimler çok ilgi çekti. Nazlı Pınar Kaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar, Buse Orcan, Zümre Meğreli, Sevilay Gültekin ve Oya İloğulları gibi genç oyuncular önemli bir fırsat elde etti.

Bu fırsatı iyi şekilde değerlendiren genç oyuncuların başarılı performansları onların popülerleşmesine fayda sağlıyor… Sosyal medyada çok konuşulan dizinin hikayesi son dönemde drama yöneldi.

Daha önceden izleyiciler hem eğlenceyi hem umudu hem de dramı aynı bölümlerde birlikte izleyebiliyordu. Ancak son dönemde senaristlerin dram sahnelerini artırması dikkat çekiyor.

Gönül Dağı'nın perde arkası görüntüleri, dizinin kendisinden daha eğlenceli! 7

Dizinin bu kadar drama yönelmesinin yanında kamera arkası görüntülerinin de yayınlanması ile setteki neşeli ortam hemen dikkat çekiyor. Birçok dizi hayranı perde arkasında yansıyan görüntülerin dizi kadar ilgi çekici olduğunu düşünüyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan’ın iyi partnerliğinin set arkasındaki arkadaşlıktan geldiğini görüntülerden anlayabilirsiniz. Başrol çiftinin birbirleri ile çok iyi iletişim halinde olması ve enerjilerinin de yüksek olması dizinin başarısına önemli bir katkı yapıyor.

Aynı durumu hikayenin bir başka çifti Veysel ile Nazlı’yı canlandıran Semih Ertürk ile Nazlı Pınar Kaya’nın eğlenceli anlarında da görebilirsiniz.