Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaderimin Oyunu dizisini parlatmak için Star TV önemli denemeler yapıyor!

Kaderimin Oyunu dizisini parlatmak için Star TV önemli denemeler yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Star TV elinde kalan tek dizi olan Kaderimin Oyunu’nu ayakta tutmak için elinden gelen her denemeyi yapmaya başladı. Cuma akşamları yayınlanmakta olan dizinin tekrar bölümleri sürekli ekranda yer almaya devam ediyor.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın başrollerinde yer aldığı dram dizisi, çok etkili bir çıkış yapmıştı. İyi reytingler alarak Star TV’nin izlenme oranlarını tek başına yükseltmeyi başaran Kaderimin Oyunu, iyi bir hikayeye ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip. Ancak dizinin yayınlandığı Cuma akşamları çok fazla yapım var ve 7 dizi arasından sıyrılmak da kolay olmuyor.

Kaderimin Oyunu dizisi için bir gün değişikliği yaşanma ihtimali bulunuyor. Ancak Star TV’nin gün değişikliği yapmadan önce farklı günlerde ve farklı zaman dilimlerinde dizinin tekrar bölümlerini yayınlayarak izleyicinin nabzını ölçmeye çalıştığını gözlemliyoruz.

Kaderimin Oyunu dizisinin 9.bölümü Cuma akşamı ilk kez ekrana geldikten sonra, hafta sonu da 3 kez farklı zamanlarda izleyici ile buluştu. Dizinin tekrar bölümünün Cumartesi prime time’da izleyici ile buluşması da dikkat çekti.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerinin hakimiyetinin olduğu Cumartesi akşamı yapılan denemede tekrar bölüm çok da beklendiği gibi iyi reytingler alamadı…

Star TV, yeni bir deneme için perşembe gününü seçti. Kaderimin Oyunu dizisinin kolay bölümü 24 Şubat Perşembe akşamı prime-time’da yayınlanacak ve izleyicinin nabzı ölçülecek… Bakalım perşembe akşamı özel bölüm nasıl reyting alacak?

Star TV, diziyi hem geniş bir izleyiciye ulaştırmak için çaba harcıyor hem de farklı günlerde tekrar bölümleri yayınlayarak nasıl sonuçlar aldığını ölçüyor. Bu ölçümlerin sonrasında Cuma gününden daha iyi bir gün bulunur ise belki de dizinin gün değiştirmesi gündeme gelebilir.