Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı’nın reytingleri sıçradı, Kuzey Yıldızı bir iyi bir kötü! Sen Çal Kapımı idare eder!

Gönül Dağı’nın reytingleri sıçradı, Kuzey Yıldızı bir iyi bir kötü! Sen Çal Kapımı idare eder!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Reyting rekabeti TRT1 dizisi Gönül Dağı’nın üstünlüğü ile sürüyor. Önümüzdeki hafta yani 20 Şubat’tan itibaren bu yarışa atv, dram dizisi olan Kardeşlerim ile katılacak. Bakalım bu yeni dizinin gelişi dengeleri ne kadar değiştirecek?

13 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan 3 dizinin reyting sonuçlarına bakıldığı zaman geçtiğimiz haftaya göre biraz farklı sonuçlar geldiği görülüyor… Özellikle TRT1 ekranının sevilen dizisi Gönül Dağı, 16. bölümü ile bugüne kadarki en iyi reytinglerini elde etti. 10-12 arası oranlarla tüm kategoride milyonları ekran başına toplayan Gönül Dağı, tüm kategorilerde de birincilik elde etti.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizi ilk başladığında bu kadar büyük oranlara ulaşabileceğini kimse tahmin etmiyordu. Ancak Gönül Dağı, çok başarılı bir proje olarak izleyicilerin gönlüne yerleşti ve her hafta yüksek oranlar almayı da sürdürüyor.

Kuzey Yıldızı dizisi ise totalde bir miktar düşüş sergiledi.AB oranları ise geçen haftaya göre biraz daha iyi. Ancak Totalde 7’li seviyelerde olan Show TV dizisinin AB’de halen 3’ü zorlama noktasında olması da düşündürücü. Dizinin geçen sezona göre özellikle AB’de ciddi bir kayıp yaşadığı da net bir şekilde görülüyor.

Sen Çal Kapımı dizisi ise Fox TV ekranlarında geçen haftaya göre yükseliş sergiledi. 4’lü oranlarda gerçekleşen reytinglerle tüm kategorilerde de ilk 10 içine giren dizi, kemik izleyicisini peşinden sürüklemeye devam ediyor.

20 Şubat’ta bu yarışa Kardeşlerim isimli atv dizisinin katılması ile reytinglerin nasıl şekilleneceğini de dikkatle takip etmek gerekiyor.

İşte 13 Şubat Cumartesi günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Gönül Dağı'nın reytingleri sıçradı, Kuzey Yıldızı bir iyi bir kötü! Sen Çal Kapımı idare eder! 14