Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın yıldızı Gülsüm Ali İlhan güzelliğiyle Pakistan’ı salladı!..

Gönül Dağı’nın yıldızı Gülsüm Ali İlhan güzelliğiyle Pakistan’ı salladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı ‘Dilek’ karakteriyle gönüllerde taht kuran güzel oyuncu Gülsüm Ali İlhan Hello Pakistan Dergisi için çok özel bir çekim ve röportaj gerçekleştirdi.

Çekimden görüntüleri instagram hesabından paylaşan oyuncudan dergide ‘Türk Star’ olarak söz edildi. Gülsüm Ali İlhan’ın paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Instagram’da 1.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu paylaşımına; “HELLO! PAKISTAN dergisi için çok güzel bir çekim ve röportaj gerçekleştirdik. Emeği geçen harika ekibe teşekkür ederim. Çok tatlısınız.” notunu düştü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Gülsim Ali (@gyulsim)’in paylaştığı bir gönderi

Türkiye’de ve yurt dışında pek çok hayranı bulunan oyuncu Gönül Dağı dizisindeki partneri Berk Atan ile de güzel bir uyum yakaladı. Gönül Dağı’nda sergilediği performansla beğeni toplayan oyuncu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.

Genç yaşına rağmen şöhreti yakalayan Gülsüm Ali İlhan, Türk bir ailenin kızı olarak Bulgaristan’ın en büyük 5. şehri Rusçuk’da doğdu. 16 yaşında Türkiye’ye gelen güzel oyuncu, 2012 yılında rol aldığı San Yaz Balkanlar 1912 adlı dizi ile ekran yolculuğuna başladı.

Çok iyi Türkçe bilgisinin yanı sıra iyi derecede Bulgarca, İngilizce ve Japonca’da bilen oyuncu, bugüne kadar aralarında, Payitaht Abdülhamit, Diriliş Ertuğrul ve Seddülbahir 32 Saat’in de aralarında bulunduğu çok izlenen yapımlarda rol aldı.