Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu sosyal medyada zamanda yolculuk yaptı!..

Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu sosyal medyada zamanda yolculuk yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Netflix’de yayınlanan Aşk 101’in ardından Kanal D’nin Yargı dizisinde yine Pınar Deniz ile partner olan Kaan Urgancıoğlu, bugüne kadar birçok dizi ve filmde rol almasına rağmen bu sezonun en başarılı işlerinden biri olan Yargı’da canlandırdığı ‘Ilgaz’ karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yaptı.

Cool tarzı ve duruşuyla özellikle kadın hayranları tarafından çok beğenilen oyuncu zaman zaman  sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Oyuncu son paylaşımıyla takipçilerine zamanda yolculuk yaptırdı.

Kaan Urgancıoğlu instagram hesabından ergenlik dönemlerinden fotoğraflar paylaştı. Kardeşi Can Urgancıoğlu ile yer aldığı bir fotoğrafı paylaşan oyuncu fotoğraf karesinde kendisinden 9 yaş küçük kardeşini tutarken görünüyor.

Abisi gibi oyunculuk yapan Can Urgancıoğlu ilk defa abisinin rol aldığı Kara Sevda dizisinde kamera karşısına geçti.  Dizide Can Urgancıoğlu, sağlık görevlisi rolüyle kısa bir sahnede yer aldı. O dönem dizide senaryo gereği Kaan Urgancıoğlu’nun, kardeşi Can’ı hırpalaması konuşulmuştu.

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu sosyal medyada zamanda yolculuk yaptı!.. 8

1981 yılında İzmir’de doğan Kaan Urgancıoğlu’nun diğer paylaşımı ise 1995 yılına ait bir fotoğraf. Kaan Urgancıoğlu fotoğrafta henüz 14 yaşındaki haliyle görülüyor. Şu anda 41 yaşında olan oyuncunun yıllar içerisinde çok değişmediği dikkatlerden kaçmadı.

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu sosyal medyada zamanda yolculuk yaptı!.. 9