Ana sayfa Sosyal Medya Gönüllerde birinciydiler, şimdi tescillendi! Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu en iyi dizi çifti!

Gönüllerde birinciydiler, şimdi tescillendi! Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu en iyi dizi çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisi bu sezonun en iyi çıkış yapan projelerinin başında geliyor. Sezonun en iyi reytingleri alan ilk 5 yapımı arasında da bulunan Yargı’nın iki başrol oyuncusu da yılın çifti olarak birçok kişinin gönlünde zaten birinciydi.

Pazar akşamları ekran karşısına geçenler Sema Ergenekon’un muhteşem senaryosu eşliğinde Pınar Deniz’in Ceylin ve Kaan Urgancıoğlu’nun Ilgaz karakterlerini büyülenmiş bir şekilde seyrediyor… Milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyan hem hikayenin gücü hem de başrol çiftinin uyumu oldu…

Gönüllerde birinciydiler, şimdi tescillendi! Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu en iyi dizi çifti! 9

Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisini birbirine çok yakıştıran izleyiciler, gönüllerinde onları yılın dizi çifti olarak zaten belirlemişti. Şimdi bu durumun tescillendiğini görüyoruz. Uluslararası Kristal Ödülleri’nde izleyicilerin oyları ile Ceylin ve Ilgaz çifti, yılın dizi çifti olmayı başardı. Ayrıca Yargı dizisi de yılın en iyi dizisi seçildi…

Gönüllerde birinciydiler, şimdi tescillendi! Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu en iyi dizi çifti! 10

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisi kısa bir video ile bu durumu açıkladı ve herkese teşekkür etti. Pınar Deniz, “Herkese Merhaba. Uluslararası Kristal Ödülleri’nde en iyi dizi ve en iyi dizi çifti ödülüne layık görmüşsünüz bizi. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Gönüllerde birinciydiler, şimdi tescillendi! Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu en iyi dizi çifti! 11

ikilinin sempatisi ve birlikte çok uyumlu ve enerjik görünmeleri de hayranlarını çok memnun ediyor. Yargı dizisinin elde ettiği büyük başarıda başrol ikilisinin payı da çok büyük.

Dizi hayranları da sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda ikiliyi hem kutluyor hem de onların bu halini çok beğendiklerini belirten yorumlar yapıyor.