Ana sayfa Dizi Fragmanları Oğlum dizisinde gerilim artıyor, korku dolu anlar yaşanıyor!

Oğlum dizisinde gerilim artıyor, korku dolu anlar yaşanıyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgi gören dizisi ‘Oğlum’un üçüncü yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Efe’nin korkuyla babasına sarıldığı tanıtımda İlyas ve Tuğrul’un karşı karşıya geldiği anlar dikkat çekiyor. İlk iki bölümü yayınlanan ve izleyenlerde derin izler bırakan Oğlum dizisi, dramın en ağır halinin yaşandığı bir yapım oldu. Ekran karşısında gözyaşlarını tutamayan izleyiciler, hikayenin gelecek bölümlerini de heyecanla bekliyor. Yeni bölümde acıların yerini bu sefer sorgulama ve gerçeği ortaya çıkarma hali alacak.

Zeynep’in kanıt olan gömleği polise teslim ettiğini öğrenen Tuğrul’un ne yapacağı merakla beklenirken ikili arasında yaşanan korku dolu dakikalar gerilimi artırıyor. Efe’nin “Yalan söyledim, o çocuğu ben öldürmedim!” sözleri ise herkesi şoke ediyor. Küçük çocuğun ormanlık alanda koşarken başka bir adamın daha olduğunun görülmesi “Kaan’ı kim öldürdü?” sorusunu yeniden gündeme getiriyor.

Kaan’ı öldürdüğünü itiraf eden Efe, acı olayın yaşandığı sırada üzerinde bulunan gömleğin dolabında olduğunu söyledi. Polisler üzerinde kan lekesi olan gömleği bulmak için harekete geçerken Tuğrul da Zeynep’ten olayı öğrendi. Tuğrul, polislerden önce eve giderek gömleği saklarken Sedat, gömleğin bulunamaması ve Tuğrul’un yalan söylediğini anlaması üzerine şüphelenmeye başladı. Zeynep ve Tuğrul’u sorguya aldı. Zeynep, gömlekle ne yapacağı konusunda bir çıkmaza girdi. Vicdan azabı çeken Zeynep, gömleği vermek istese de Tuğrul’un baskısıyla karşı karşıya kaldı.

Oğlum dizisinde gerilim artıyor, korku dolu anlar yaşanıyor! 8

Kaan’ın kaybından sonra derin bir üzüntü yaşayan İlyas ile Melike ise oğullarını son yolculuğuna uğurladı. Kaan’ın cenazesinde Melike ve İlyas derin bir acı yaşarken yüreklere dokunan bu anlar seyircileri de gözyaşlarına boğdu.

Finalde Efe olay yerine getirildi. Bunu önceden öğrenen İlyas onları uzaktan takip etmeye başladı ve silahını Kaan’ın katiline doğrulttu. Kaan’ı öldüren kişiye dair hiçbir bilgisi olmayan İlyas, küçücük bir çocukla karşılaşınca şoke oldu. Peki kendi çocuğuna başka bir çocuğun zarar verdiğini öğrenen İlyas ne yapacaktı?

Oğlum dizisinde gerilim artıyor, korku dolu anlar yaşanıyor! 9

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. Oğlum’un oyuncu kadrosunda Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

‘Oğlum’ yeni bölümüyle 23 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!