Ana sayfa Dizi İzle Gorbi dizisi geri sayımda! 18 Ekim’de başlayacak dizinin afişi yayınlandı

Gorbi dizisi geri sayımda! 18 Ekim’de başlayacak dizinin afişi yayınlandı

tarafından ker_def

Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği, 18 Ekim Cuma saat 16.00’da izleyicisiyle buluşacak olan FOX’un dijital platformu FOXplay’in ikinci orijinal dizisi “GORBİ” için geri sayım devam ediyor.

AFİŞ YAYINLANDI!

Yakında foxplay.com.tr ile “FOX & FOXplay” mobil uygulaması üzerinden ücretsiz izlenebilecek fantastik sitcom türündeki dizinin afiş çalışmaları tamamlandı.

Gorbi dizisi geri sayımda! 18 Ekim'de başlayacak dizinin afişi yayınlandı 7

Tau gezegeninde yaşayan “GORBİ”nin dünyada yaşadığı eğlenceli anları ve başına gelen zorlukları konu alan bilim kurgu türündeki dizinin takipçileri tarafından beğenilen afiş, sosyal medyada büyük merak uyandırdı.

Başrolünde Noyan Uzer’in yer aldığı ve Jess Molho, Ayhan Taş, Bengi Öztürk, Orçun Kaptan, İlke Korkmaz, Azra Aydın, Doruk Sarısakal ile Duru Aydın gibi sevilen oyuncuların yer aldığı “GORBİ”, 18 Ekim saat 16.00’da sadece FOXplay’de.

Genel Hikaye:

GORBİ galakside, dünyamıza milyonlarca ışık yılı uzaklıkta Tau gezegeninde yaşamaktadır. GORBİ’nin babası Aron, bu gezegenin hükümdarıdır. GORBİ babasından sonra bu gezegenin kralı olacaktır. Ne var ki kötü bir karakter olan Zokar bir gün bir isyan başlatır ve GORBİ’nin babası Aron’u esir alır. GORBİ, uzayda başka bir uzaylı ile yaşadığı kovalamaca sonrasında dünyamıza inmek zorunda kalır. İstanbul’da bir evin bahçesindeki ağaç eve sığınır. Bu arada Zokar da tüm galakside GORBİ’yi aramak için adamlarını seferber etmiştir.