Ana sayfa Dizi Haberleri Görünüşe göre Kuruluş Osman’ın Mari’si Şeyma Korkmaz’ın başına talih kuşu kondu!

Görünüşe göre Kuruluş Osman’ın Mari’si Şeyma Korkmaz’ın başına talih kuşu kondu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde izlediğimiz başarılı oyuncu Şeyma Korkmaz’ın başına talih kuşu korunmuş gibi görünüyor. Korkmaz’la ilgili iddialara göre adı, çok iddialı bir oyuncuyla aynı dizide oynama fırsatıyla anılıyor.

Şeyma Korkmaz, bir döneme damgasını vuran günlük dizi Beni Affet’de Feride karakteriyle kariyerinin en büyük çıkışını yapmıştı. Toplam sekiz sezon süren dizi 1477 bölüm izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizi 2018 yılında final yapmıştı.

Başarılı oyuncu Beni Affet dizisinin final yapmasının ardından uzun bir süre setlerden uzak kaldı. Taa ki birkaç ay öncesine kadar. Korkmaz, ATV’nin başarılı dizisi Kuruluş Osman’la sezon başında anlaşma yaptı.

Görünüşe göre Kuruluş Osman’ın Mari’si Şeyma Korkmaz’ın başına talih kuşu kondu! 7

Dizinin kadrosuna üçüncü sezonun başında dahil olan Korkmaz, Mari karakterini canlandırdı. Korkmaz dizideki performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Ekranlara geri dönüşü de hayranları arasında büyük sevinç yarattı.

Kuruluş Osman’la setlere hızlı dönüş yapan Şeyma Korkmaz’ın adı şimdi de yeni bir projeyle anılıyor. İddialara göre Şeyma Korkmaz’ın adı yeni sezon için hazırlanacak birkaç projede geçiyor. Bunlardan biri de Kıvanç Tatlıtuğ’un rol alacağı dizi. Dizinin ne olduğu belli değil ancak Kral Kaybederse olması ihtimali yüksek.

Şeyma Korkmaz, Beni Affet dizisinin ardından özellikle Ortadoğu ve Arap dünyasında çok sevilen bir oyuncu haline gelmişti. Başarılı oyuncunun, yeni projelerden birini kabul etmesi Kuruluş Osman’dan da ayrılacağı anlamına geliyor.