Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Alef dizisinde Aybüke Pusat ve Taner Ölmez’in yeni imajları

İşte Alef dizisinde Aybüke Pusat ve Taner Ölmez’in yeni imajları

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin mistik polisiye serisi Alef’in ikinci sezonu ‘ALEF: Mâl-i Hülya’ya dair detaylar netleşiyor. Geçmişin tozlu raflarından günümüze kadar ulaşan sırların, şifrelerin ve gerçeğin peşinde mistik bir yolculuğa çıkaracak Alef: Mâl-i Hülya 7 Nisan’da ilk dört bölümüyle BluTV’de yayınlanmaya başlayacak.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken ‘ALEF: Mâl-i Hülya’nın başrollerinde yer alan Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın karakter afişleri ve karakterleriyle ilgili bilgiler ortaya çıktı. İki başrol oyuncusu da etkili bir yapımla hayranlarını mest etmeye geliyor.

İşte Alef dizisinde Aybüke Pusat ve Taner Ölmez'in yeni imajları 8

Taner Ölmez’in canlandırdığı “Çınar” babası ile aynı mesleği seçmiş, zeki ve genç bir komiserdir. Kardeşi Su, babasının en yakın arkadaşları olan Seyit Ali ve emniyetteki amiri Kazım’dan başka kimsesi yoktur.

İşte Alef dizisinde Aybüke Pusat ve Taner Ölmez'in yeni imajları 9

Aybüke Pusat’ın canlandırdığı “Defne” ise; zorlu bir evliliği yeni bitiren, babası Rıfat’ın esrarengiz ölümünün peşinden giderek katili bulmaya ve babasının ardından hayattaki tek önemli varlığı olan kızı Elif’in velayetini almaya kararlıdır.

MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki otururken; müziklerini ilk sezonda olduğu gibi Mercan Dede’nin bestelediği ‘Alef: Mâl-i Hülya’nın senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil tarafından yazıldı ve Mustafa Altıoklar dramaturg olarak görev aldı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosunda Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos ve Ahsen Türkyılmaz da yer alıyor.