Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gözaltına alınan Nihat Doğan’a sevgilisi öyle bir sahip çıktı ki çok konuşulur!

Gözaltına alınan Nihat Doğan’a sevgilisi öyle bir sahip çıktı ki çok konuşulur!

tarafından zk zk

Türkücü Nihat Doğan, iki kız kardeşi alıkoyduğu suçlamasıyla karakolda ifade verdi. 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınan Doğan, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

SEVGİLİSİ SAHİP ÇIKTI
Nihat Doğan’a hakkında yapılan bu suçlamaların ardından Survivor 2018 yarışmasında tanışarak birliktelik yaşamaya başladığı sevgilisi Birsen Bekgöz’den geldi. Bekgöz, Instagram hesabından Doğan ile birlikte olduğu fotoğrafı paylaşıp “Dürüstlüğünü sevdim, korkusuz olmanı; evladımı evladın gibi görmeni sevdim. Yalansız dolansız, net oluşunu; adam gibi adam sevdim. Kuyunu kazmak isteyenler var ya, Allah’ın izniyle kendi kuyularına elbet düşeceklerdir. Bu dünya yalan dünya derler ya; merak etme var bunun ucunda öbür dünya. Dur bakalım hele sen bir adım ötede! Bir insanı indirmeye çalışmak o kadar kolay değil! Birde o kişi Nihat Doğan’sa o asla doğru kişi değil…” notunu düştü

Gözaltına alınan Nihat Doğan'a sevgilisi öyle bir sahip çıktı ki çok konuşulur! 7

NİHAT DOĞAN’DAN CEVAP GELDİ
Doğan sevgilisi Birsen Bekgöz’ün mesajına karşılık, “Hayatımda bunu bana düşündüren ilk kadınsın. şu güzel sözlerin ve güzel desteğinden sonra kurabileceğim tek cümle şu ki : sen benim hayatımın kadınıymışsın” şeklinde bir mesaj yazdı. (Posta)