Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ece Erken ve Buket Aydın’ın bilip de söylemedikleri Nihat Doğan gerçeği ne?

Ece Erken ve Buket Aydın’ın bilip de söylemedikleri Nihat Doğan gerçeği ne?

tarafından ker_def
Ece Erken ve Buket Aydın’a büyük çağrı!

Ece Erken’in Beyaz TV ekranlarında Söylemezsem Olmaz programında bir süre birlikte yorumculuk yaptığı Nihat Doğan’ın 11 ve 16 yaşlarında iki kız çocuğunu alıkoyduğu iddiasında ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Erken’in “Bizim de onunla ilgili bildiğimiz çok şey var. Televizyonda onu savunan konuşmayı özgür irademle yapmadım” şeklindeki sözleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Buket Aydın ise Kanal D Ana Haber bülteninde Nihat Doğan olayını ortaya çıkarttıktan sonra, “Daha fazlasını biliyoruz” ifadesiyle her şeyi ortaya dökmediklerini söylemişti.

Hem Ece Erken hem de Buket Doğan’a ‘bildiklerini anlatın çağrısı’ gelmeye devam ediyor.

Habertürk yazarlarından Nagihan Alçı, konuyla ilgili yazdığı yazıda, şu çağrıda bulundu:

“Bu haberi ortaya çıkararak büyük başarıya imza atan Kanal D Haber’e ve özellikle Buket Aydın’a sesleniyorum: Neyse bildiğiniz, savcılıkla paylaşın! Tamam ekranlarda bazı şeyler söylenemeyebilir ama Buket Aydın bizzat savcılığa gidip bu gerçekleri anlatabilir ve bana göre de anlatmak zorundadır.

Aynı şekilde Ece Erken’e de çağrı yapıyorum: ‘Bizim de onunla ilgili bildiğimiz çok şey var. Televizyonda onu savunan konuşmayı özgür irademle yapmadım.’ diye uzun bir açıklama yaptın. Lütfen ne biliyorsan kamuoyuna anlat. Talat Bulut skandalında çok doğru bir tavır aldın. Bu onurlu duruşunu burada da devam ettir.

Dünyanın her uygar ülkesinde çok ciddi bedeli olacak bu suça göz yumulmasın! Yoksa bu utanç hepimizin olur…”