Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür henüz başlamadı ama Ecem Erkek mesajını dram teyze ile verdi!

Güldür Güldür henüz başlamadı ama Ecem Erkek mesajını dram teyze ile verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show, yeni sezonda da yine yayında olacak. Show TV’de ekrana gelen programın çekimleri, geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Ekipten Emre Altuğ, Evrim Akın ve Sinan Çalışkanoğlu ile Çağlar Çorumlu ayrıldı.

Doğa Rutkay, Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Ecem Erkek, Uğur Bilgin, Meltem Yılmazkaya, Onur Buldu, Onur Atilla, Mahir gibi isimler yollarına devam ederken Dağhan Külegeç ve Murat Akkoyunlu da yeni katılan isimler oldu. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği program, yine eğlenceli skeçleriyle ekranda olacak.

Yayın tarihi henüz belli değil ama çekimler tam hız devam ediyor. Oyuncular zaman zaman çekimlerin kamera arkasından fotoğraf ve videolar paylaşarak hem heyecanlarını yansıtıyorlar hem de yeni sezon için merakları arttırıyorlar.

Ekibe 2 sezon önce dahil olan ve oynadığı skeçlerdeki başarılı performansıyla çok sevilen Ecem Erkek de yine yeni sezonda ekipte yer almakta. Özellikle Altın Kardeşler, Naime ve Bilal skeçlerinin yanı sıra Sivaslı teyzeleri oynadıkları Dram Teyzeler skecindeki başarılı performansıyla da akıllarda kaldı.

Oyuncu, yaz sezonunda ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü’ isimli oyunun film versiyonunda rol aldı. Ecem Erkek’in filmi merakla bekleniyor.

Bu arada sosyal medyada da paylaşımlarıyla takipçilerini mutlu eden genç oyuncu, son olarak yaptığı paylaşımda Güldür Güldür’den bir sahneyi kullanarak takipçilerini hem güldürdü hem de programı yeniden hatırlatmış oldu.

Dram Teyzeler skecinden bir sahneden paylaşıma “Karşımdaki kendini övmeye başlayınca ben” notunu düşerek birilerine de mesaj gönderdi Ecem Erkek…

Güldür Güldür henüz başlamadı ama Ecem Erkek mesajını dram teyze ile verdi! 7