Ana sayfa Dizi Haberleri Her şey bu afişte saklı! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden dikkat çeken yeni sezon afişi

Her şey bu afişte saklı! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden dikkat çeken yeni sezon afişi

tarafından zk zk

Uzun bir aranın ardından ekranlara yarın akşam (30 Eylül Çarşamba) yeni bölümüyle dönmeye hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezon afişi yayınlandı. Dizinin yaz sezonundan önce stok bölümleri çekilmişti. İzleyeceğimiz ilk bir kaç haftalık bölümler bir kaç ay önce çekilen bölümler olacak.

Yeni sezonun yeni çekimleri ise yaklaşık iki hafta önce başladı. İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in başrolünü paylaştıkları dizide yeni gelişmeler izleyenleri bekliyor. Engin Öztürk’ün de kadrosuna dahil olduğu dizide Benal’in konakta yaşamaya başlaması, pek çok dengeyi sarsacak.

TV8’de yayınlanan ve OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisi, yepyeni sürprizleriyle ekrana gelmek için hazır. Yeni bölümleri merakla beklenen dizinin yeni afişin fotoğraflarını Cihan Alpgiray çekerken afişin tasarımını BABU CREATIVE AGENCY yaptı.

Afiş tasarımının iki ayrı fotoğrafın kolajı şeklinde olması dikkat çekiyor. Zeynep ve Mehdi karakterlerini yanyana değil, ayrı ayrı görüyoruz. Zeynep’in gözünden akan bir hikaye ve altta da Mehdi’nin gözünden akan bir hikaye. Çevrelerindeki insanlar daha flu iken, Mehdi ve Zeynep karakterleri net.

Geçtiğimiz yıl hikayeyi Zeynep’in gözünden, anlatımından izlemiştik. Zeynep aslında hikayeyi bir terapi seansında psikiyatristine anlatıyordu. İşte o kişi yeni sezonda ortaya çıkacak. Yine aynı kanalın dizisi olan Kırmızı Oda’daki Binnur Kaya’nın oynadığı Doktor Hanım’ın seansına gelecek Zeynep.

Her iki dizinin hikayesi de Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’na ait. Bu nedenle kardeş dizi olarak görülebilecek iki dizide iç içe geçmiş bir sahne izleyeceğiz.

Bu arada dizinin senaristi Eylem Canpolat da yaptığı bir instagram röportajında bu sezon hikayeyi daha çok Mehdi’nin tarafından izleyeceğimize dikkat çekmiş ve onun geçmişine ineceğimizi belirtmişti.

Afişten de anlaşılacağı üzere bu sezon hem Mehdi’nin hem de Zeynep’in hikayesindeki derinlikleri göreceğiz. Engin Öztürk’ün afişte Zeynep’in arkasında yer alması da onun hayatı ile bağlantılı olduğunun bir göstergesi. Dolayısıyla sezona uygun bir portre çizilmiş afişle.

İşte yeni sezon afişi…

Her şey bu afişte saklı! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden dikkat çeken yeni sezon afişi 7