Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Erçel’den Buğra Gülsoy’a büyük jest… Uyanış Büyük Selçuklu heyecanına katıldı

Hande Erçel’den Buğra Gülsoy’a büyük jest… Uyanış Büyük Selçuklu heyecanına katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şimdilerde Sen Çal Kapımı isimli dizide Kerem Bürsin ile birlikte başrolde yer alan Hande Erçel’in bir kaç ay önce hüsrana uğradığı bir dizisi yayındaydı. O kadar kısa kaldı ki ekranda hatırlayanlar bile çok fazla değildir muhtemelen! Hangi dizi mi? Azize…

Kanal D’de iddialı bir yapım olarak başlayan Azize dizisi, ne yazık ki 6 bölüm sonra aniden kaldırılmıştı. Dizide Hande Erçel ve Buğra Gülsoy başrolde yer alıyordu. Herkesi şaşkına çeviren bu karardan sonra oyuncular da dizinin bitmesiyle ilgili çok fazla bir yorum yapmadılar.

Süreç Film imzalı dizinin ilk bölümü 19 Kasım 2019 günü yayınlanmıştı. Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini yaptığı Azize, 28 Aralık akşamı yayınlanan 6. bölümle de ekrana veda etti. Yani gelmesiyle gitmesi bir oldu. Ancak bu dizi sayesinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel birbirlerini daha iyi tanıma şansı buldu ve iyi dost oldular.

Hande Erçel şu anda Fox’un dizisinde oynuyor. Reytingleri de çok iyi giden dizisiyle gündemde. Buğra Gülsoy ise dün akşam (28 Eylül) ilk bölümü yayınlanan ve büyük bir prodüksiyon olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle ekrana geldi.

Başrolünde oynadığı dizi için uzun bir hazırlık aşaması geçiren Buğra Gülsoy ile birlikte tüm oyuncular ve ekip için son derece heyecanlı bir akşamdı. Bu heyecana Hande Erçel de dahil oldu ve Gülsoy’un diziden bir görüntüsüyle eski partnerine bir jest yapmayı ihmal etmedi.

İşte Erçel’in o paylaşımı:

Hande Erçel'den Buğra Gülsoy'a büyük jest... Uyanış Büyük Selçuklu heyecanına katıldı 7