Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür, Masumlar Apartmanı ve Yasak Elma’nın 3 oyuncusu can ciğer dost çıktı!

Güldür Güldür, Masumlar Apartmanı ve Yasak Elma’nın 3 oyuncusu can ciğer dost çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın üç sevilen ve çok izlenen yapımında rol alan 3 kadın oyuncunun birlikte pozları dikkat çekti. Güldür Güldür Show’da Yeter karakterine hayat veren Doğa Rutkay, instagram’dan pazar günü buluşmasında bir araya geldiklerini gösteren bir kareyi paylaştı. Rutkay’ın bu paylaşımı ile de şu anda ekranda olan üç yapımın oyuncularının iyi arkadaş oldukları da ortaya çıktı!

Doğa Rutkay, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim. İkizleri Piraye ve Rutkay Kerim’in büyüme aşamalarını, evdeki hallerini, Güldür Güldür’ün kamera arkasından paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.

Bu kez evinde bir arkadaş buluşmasından yaptığı paylaşımda iki oyuncu da vardı. Masumlar Apartmanı dizisinde Esra karakterini oynayan Esra Ruşan ve Yasak Elma dizisinde Asuman’ı oynayan Melisa Doğu ile buluştu Doğa Rutkay.

Aslında Doğa Rutkay’ın instagram adresini takip edenler, Melisa Doğu ile yakınlığına sık sık şahit oluyor. Doğu, Rutkay’ın ikizleriyle de yakından ilgileniyor.

Bu kez bu buluşmaya Esra Ruşan’ın da katılmasıyla bu güzel dostluk öğrenilmiş oldu. Her üç isim de rol aldıkları yapımlardaki oyunculukları ile beğeni topluyorlar.

Doğa Rutkay’ın o keyifli anlarını “Friends” notuyla paylaşımı aşağıda…

Güldür Güldür, Masumlar Apartmanı ve Yasak Elma'nın 3 oyuncusu can ciğer dost çıktı! 7