Ana sayfa Güncel Haberler Beren Saat’in 8 Mart mesajında Atiye’nin kadınları vardı!

Beren Saat’in 8 Mart mesajında Atiye’nin kadınları vardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyada bugün ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle pek çok paylaşım yapıldı. Ünlü isimler de bu paylaşımları yapanlar arasındaydı. Pek çok mesaj verildi. Ülkemizde son yıllarda gittikçe artan ve sosyal medyanın yaygınlaşması ile birlikte tepkilerin de daha çok yükseldiği kadına şiddet olayları dur durak bilmiyor!

Her gün bir başka çığlığın yükseldiği olaylar gündeme geliyor. Kadınlar, bu özel günde, İstanbul Sözleşmesi’nin önemini hatırlatan paylaşımlarıyla dikkatleri çektiler.

Aralarında ünlü isimlerin de olduğu kişiler de kadının toplumdaki ve iş hayatındaki yeri ile ilgili görüş, duygu ve düşüncelerini dile getirerek, birlikte durmanın önemine işaret ettiler.

8 Mart’ı kutlayanlar arasında Beren Saat de vardı. Sosyal, toplumsal konularda düşüncelerini sakınmadan söyleyen bir isim olan Saat, 8 Mart için de verdiği mesajla dikkat çekti.

Beren Saat'in 8 Mart mesajında Atiye'nin kadınları vardı! 22

Oyuncu, paylaşımını yaparken, Netflix’teki dizisi Atiye’nin setinden fotoğraflarını paylaştı. Dizide birlikte rol aldığı kadın oyuncuların yanı sıra, kamera arkasındaki kadın emekçilerle de fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, “Kadınlar beraber çıkacak aydınlığa. Sabırla, ezmeden, çelmeden” sözleriyle başladığı aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Beren Saat'in 8 Mart mesajında Atiye'nin kadınları vardı! 23

Beren Saat’in aşağıdaki fotoğrafında Atiye dizisinde annesi oynayan Başak Köklükaya ve anneannesini oynayan Meral Çetinkaya ile samimi bir pozları da yer aldı…

Beren Saat'in 8 Mart mesajında Atiye'nin kadınları vardı! 24