Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de bir dizisinin reytingleri ‘final yakın’ diye adeta haykırıyor!

atv’de bir dizisinin reytingleri ‘final yakın’ diye adeta haykırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında artık Pazar akşamları yayınlanmakta olan Hercai dizisinden bahsediyoruz… Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrollerinde yer aldığı dizi şimdiye kadar iyi gitti. Ancak sezon sonuna yaklaşılırken dizinin iyice güç kaybettiği, izleyicilerin geri gelmediği artık net bir şekilde görülüyor.

Hercai dizisi tüm kişiler kategorisinde elde ettiği yüksek reytingler ile ayakta kalıyordu. Ancak bu durum son haftalarda değişti. Özellikle Cuma gününden Pazar gününe alınmasıyla birlikte kemik izleyicilerinin bir bölümünü kaybeden dizi üst üste düşüş yaşıyor…

Reytinglerinin toparlanmasının artık çok zor olduğu da gelen sonuçlara yansıyor. TİAK’ın aldığı karar nedeniyle reyting sonuçlarını net olarak veremiyoruz ama totalde günü 10. sırada tamamlayan dizinin artık zorlandığını söyleyebiliriz.

AB grubunda 36. sıraya kadar düşen, ABC1’de 17. olabilen atv dizisinin reytingleri “salın beni” der gibi… Hercai, Cuma akşamları yayınlansa bu duruma düşmeyebilirdi. Ancak Akıncı dizisini Cuma’ya koyan atv, büyük bir hata yaptı ve şimdi de Hercai dizisindeki güç kaybı durdurulamıyor.

14 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün reytingleri de düşüş sergilerse artık çok kritik bir noktaya gelinmiş olacak.

Dizinin Mayıs ayında 3. sezonu tamamlayarak ekrana veda etmesi beklense de ani bir final kararı alınırsa da kimsenin şaşırmaması lazım.