Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show ile ilgili müjde Alper Kul’dan geldi…

Güldür Güldür Show ile ilgili müjde Alper Kul’dan geldi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 8. Sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Güldür Güldür Show, ayrılan isimlerin ardından, yeni katılan oyuncularla yenilenmiş haliyle yayın için gün sayıyor. Geçtiğimiz günlerde çekimleri başlayan program, tam 8 yıldır ekranın en çok izlenenleri arasında. Pek çok dizi ile de yayınlandığı günlerde reyting için ciddi bir yarış veren program, bu sezon da gümbür gümbür geliyor…

Show Tv’nin vazgeçilmezleri arasında yer alan programda yeni sezonda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Mahir İpek, Onur Atilla, Uğur Bilgin, Onur Buldu, Alper Kul, Ayin Kontente, İrem Kahyaoğlu, Ecem Erkek, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin yanı sıra yeni sezonda Murat Akkoyunlu ve Dağhan Külegeç de ekibe katıldı.

Çağlar Çorumlu, Emre Altuğ, Sinan Çalışkanoğlu, Evrim Akın’ın ayrıldığı program, yine sevilen skeçleri, yeni tiplemeler ile yakında ekrana dönecek. Çekimleri bir kaç hafta önce başlamış, yeni sezon tanıtımı ve afişleri de çekilmişti.

Hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte çekimlerin de başlaması izleyenlerin heyecanını ve merakını katladı. Şimdi Güldür Güldür Show’un yayın gününün belli olması bekleniyor.

Çok fazla beklemeyeceğimiz de Alper Kul’un paylaşımıyla ortaya çıktı. Kul, instagram’dan aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak müjdeyi de verdi.

Alper Kul, paylaşımına “Az biraz kaldı” notunu düştü…

Güldür Güldür Show ile ilgili müjde Alper Kul'dan geldi... 7