Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show, kadrosuna kattığı 3 ünlü isimle gümbür gümbür geliyor!..

Güldür Güldür Show, kadrosuna kattığı 3 ünlü isimle gümbür gümbür geliyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay -Show TV’de Oyuncu Ali Sunal’ın moderasyonuyla ekrana gelen Güldür Güldür Show, 10’uncu sezona üç yeni isimle başlayacağını duyurdu.

Güldür Güldür Show’un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Güldür Güldür Show olarak 10. sezonumuzda yine sürprizlerle karşınızda olacağız. Hoş geldiniz Erdem Yener, Hasibe Eren, Gürhan Altundaşar!” denildi.

Birbirinden başarılı üç yeni ismi kadrosuna dahil eden Güldür Güldür Show izleyiciye, “Gümbür gümbür geliyor!” dedirtti.

Güldür Güldür Show, kadrosuna kattığı 3 ünlü isimle gümbür gümbür geliyor!.. 43

Show TV’nin çok sevilen eğlence programındaki skeçler ilgiyle takip ediliyor. Hepsi birbirinden başarılı isimler, Güldür Güldür Show ile her hafta izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşatıyor.

Geçtiğimiz sezonlarda programa büyük emek veren ve 2013’ten itibaren Güldür Güldür Show ekibinde yer alan Onur Buldu’nun ayrılma haberi izleyenleri üzmüştü.

Programda ‘Bilal’ ismiyle bambaşka tiplemelere hayat veren ve performansı ile de izleyiciden büyük alkış alan Onur Buldu, Exxen platformu için çekilen Sizi Dinliyorum isimli bir dizide rol alacak bu sezon. Buldu, yoluna artık farklı bir şekilde devam etme kararı aldı.

Tam 9 sezon boyunca ekranda yer alan Güldür Güldür Show, yeni sezonda kadrosuna kattığı yeni isimlerle izleyiciyle buluşmaya devam edecek.