Ana sayfa Sosyal Medya Kült dizi Halka ile ilgili heyecanlandıran gelişme!..

Kült dizi Halka ile ilgili heyecanlandıran gelişme!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2018 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisi, büyük kitlelere ulaşamasa da  çok farklı ve başarılı bir yapım olarak adından söz ettirdi. Dizinin ikinci sezon yayını beklenirken ani bir kararla çekimine ara verilmesi ve ilerleyen bir dönemde yenilerek tekrar yayınlanacağının söylenmesi de izleyiciyi şaşırtmıştı.

2018 yılında tek sezon ve 19 bölüm olarak yayınlanan Halka dizisi, bugün her biri büyük üne kavuşan genç oyuncularıyla dikkat çekiyordu. Halka dizisinde usta oyuncular Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan’a Hande Erçel, Hazal Subaşı, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım ve Mehmet Yılmaz Ak gibi bugün birer yıldız olan genç oyuncular eşlik ediyordu.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu’nun sosyal medya paylaşımı dizinin yeni bölümlerini bekleyen izleyiciyi heyecanlandırdı.

Kült dizi Halka ile ilgili heyecanlandıran gelişme!.. 70

Yapım şirketinin açık kanalda final yapan dizinin yeni bölümlerinin yazımına devam ettiğini belirten Sina Koloğlu,  Senaryosu  Levent Cantek tarafından kaleme alınan yapımın şu ana kadar yeni dört bölümünün yazıldığını ifade etti.

Toplam 8 bölümden oluşacak Halka’da bir dört bölüm daha yazılacak. Sina Koloğlu öte yandan, yayınlandığı günden bu yana kendi kitlesini yaratan ender dizilerden biri olan Halka’nın yeni bölümlerinin TRT’nin dijital kanalında yayınlanması için uğraş verildiğini de belirtti.

Merak edilen bir diğer konu ise oyuncular. Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Ahmet Mümtaz Taylan, Mehmet Yılmaz Ak gibi bir kadro yeniden bir araya gelebilecek mi? Sina Koloğlu’nun paylaşımında ifade ettiğine göre; Yapım tarafı ‘ Biz önce yazmaya başlayalım bu önemli konuyu da çözmeye çalışacağız’ diyor.