Ana sayfa TV Programları Güldür Güldür Show’a Avlu dizisinin unutulmaz ismi katıldı!

Güldür Güldür Show’a Avlu dizisinin unutulmaz ismi katıldı!

tarafından ker_def

Show TV’de ekranlara gelen, 7’den 70’e herkesin favorisi Güldür Güldür Show yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Haziran ayında dizinin ekibi sezon arası vermişti. Stok bölümlerin de bitmesinin ardından yaklaşık 2 aydır dizinin yeni bölümü yayınlanmıyor.

Show TV’de 2013 yılında başlayan ve şimdiye kadar 9 sezon süren yapım gülmek isteyen izleyicileri ekrana topladı. 273 bölüm yayınlanan program yeni dönemde de yine ekranda olmaya devam edecek.

Çekimlere başlamak için gün sayan ekip, yeni oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor. Sezonun açıklanan sürpriz isimlerinden biri de Ayça Damgacı oldu. 1973 doğumlu olan Damgacı, en son Avlu isimli dizide Hasret karakterine hayat vermişti. 3 yıldır ekrandan uzakta olan oyuncu, bugüne kadar farklı dizilerde ve sinema filmlerinde başarılı roller üstlendi.

Güldür Güldür ekibi Eylül ayında başlayacak yeni yayın dönemi için 8 Eylül Çarşamba yeniden seyircili çekimlere başlıyor. Ekip yeni sezon sürprizleri ile Eylül ayı itibariyle yeniden her çarşamba BKM tiyatroda seyircisi ile buluşacak…

Güldür Güldür Show ekibine ayrıca Toygan Avanoğlu’nun da katıldığına yönelik bilgiler geçtiğimiz hafta ortaya atılmıştı. Yeni sezonda programın bir hayli etkili olması bekleniyor.