Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu ve Aşk Mantık İntikam fandomu çıldırdı! İki dizi de YouTube’da rekora gidiyor!

Baht Oyunu ve Aşk Mantık İntikam fandomu çıldırdı! İki dizi de YouTube’da rekora gidiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bu yaz birçok dizi ekrana geldi ama ikisi aralarından sıyrılmayı başardı. Aşk Mantık İntikam ve Baht Oyunu’ndan bahsediyoruz. Her iki dizi de reytinglerden çok iyi sonuçlar alırken YouTube’da da izlenme rekorları kırıyor.

Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu’nun başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz yer alıyor. İlk aşkı ve inancı arasında kalan Ada ile patronu Bora’nın hikayesini anlatan dizi ilk başladığında en büyük rakibi Ada Masalı’nın gerisinde kalmıştı. Ancak dizi ilerleyen haftalarda atağa geçerek rakibini geride bıraktı ve çok iyi reyting sonuçları elde etmeyi başardı.

Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam ise bir Güney Kore dizisi olan Cunning Single Lady’nin Türkiye uyarlaması. Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı dizi mantık evliliği yaptığı ancak daha sonra maddi problemler nedeniyle boşandığı eski eşi Ozan’la yıllar sonra karşılaşan Esra’nın hikayesini anlatıyor.

Baht Oyunu ve Aşk Mantık İntikam fandomu çıldırdı! İki dizi de YouTube'da rekora gidiyor! 20

Aşk Mantık İntikam da başladığı ilk günden bu yana çok iyi reyting sonuçları elde ediyor. Her hafta hem reytinglerde hem de sosyal medyada büyük başarı elde eden dizi izleyicileri de ekrana kitlemeyi başarıyor.

Yaz sezonunun bu iki başarılı dizisi Youtube’da da büyük başarıya koşuyor. Her iki dizi de YouTube’da takipçi sayısını 1 milyona yaklaştırmış durumda. Aşk Mantık İntikam 935 bin takipçiye ulaşırken Baht Oyunu’nun abone sayısı ise 931 bin.

Her iki dizinin sosyal medyadaki izlenme rakamları da 1 milyona ulaşıyor. Hem Baht Oyunu hem de Aşk Mantık intikam fandomları sayesinde YouTube’da büyük bir başarı elde etmiş durumda.