Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna’yı hayranlarıyla buluşturacak Mahkum’un çekimleri neden gecikti? İşte cevabı

Onur Tuna’yı hayranlarıyla buluşturacak Mahkum’un çekimleri neden gecikti? İşte cevabı

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük bir hayran kitlesine sahip oyuncu Onur Tuna çok yakında yine ekranlarda olacak. Kore yapımı Defendant adlı dizinin Türkiye uyarlaması olan Mahkum’la yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanan Onur Tuna bugünlerde hummalı bir çalışma içinde.

Bugüne kadar Huzur Sokağı, Filinta ve Yasak Elma’nında aralarında bulunduğu birçok yapımda yer alan Onur Tuna en büyük çıkışını Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor’la yapmıştı. Vicdanlı ve cesur doktor Ferman karakteriyle kalpleri fetheden Onur Tuna’dan, dizi sona erdiğinden bu yana haber alınamıyordu.

Derken Tuna’nın MF Yapım tarafından çekilecek Mahkum isimli bir dizinin başrolünde yer alacağı öğrenildi. Çekim hazırlıkları devam eden diziden çok güzel bir haber geldi. Buna göre ekip çok yakında sete çıkacak.

Onur Tuna'yı hayranlarıyla buluşturacak Mahkum'un çekimleri neden gecikti? İşte cevabı 7

Onur Tuna dizide Ağıt Bulut isimli bir savcıyı canlandıracak. Dizinin hala çekimlere başlamasının sebebi ise dedikodulara göre MF Yapım’ın, Fox TV için çektiği Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziye odaklanması. Ancak başrolünde Gökçe Bahadır’ın yer aldığı diziyle ilgili her şey yoluna girince yapım şirketi Mahkum için çalışmalarına yeniden başladı ve hatta hızlandırdı. Mahkum dizisinin ilk sahneleri bir hapishanede çekilecek.

2017 yılında çekilen Defendant, bir suç gerilim dizisi. Bir Kore yapımı olan dizinin hikayesi ise şöyle:

Park Jung Woo Seul Merkez Bölge Savcı Ofisinde çalışan cesur bir savcıdır. Büyük bir davanın üzerindeyken bir gün uyandığında kendini hapishanede kapalı bulur. Geçici hafıza kaybı yaşamaktadır ve neden orada olduğunu hatırlayamaz. Sonradan öğrendiğine göreyse bu hafızasını ilk kaybedişi de değildir. Daha da önemlisi eşi ve kızını öldürmekle suçlanmaktadır. Cinayetle yargılanan savcı idam cezasıyla karşı karşıya kalmıştır. Şimdi masumiyetini kanıtlamak için mücadele etmek zorundadır.